VMline Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Pozostały dwie licencje DirectAdmin w promocji. Serwery VPS pod storage, serwery z dyskami SSD od VMLine!V-NET.PRO - serwery VPS Windows i Linux dla wymagających z branży SEO pod XR oraz SB - Sprawdź!SEO Poczta pod oprogramowanie GSA, XR, Xneolinks oraz inne - sprwadź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Oferta VMLine super, ale poza tym to czego wielu serwerowniom brakuje a przeleciałem juz po wielu zaczynając od niesławnego liveneta;] kilka lat temu;] kończąc na ovh nigdzie nie spotkałem tak: - miłej - szybko reagującej - dostępnej obsługi / supportu, czy to rano czy wieczór czy święta czy cokolwiek, w przeciągu kilku min odp za ile będzie fix. Najczęściej moje zgłoszenie jakieś usterki jest usuwane w dosłownie 2 min co pieczętuje mail z 1 słowem, mianowicie: fix ;] co tu dużo opowiadać, szczerze mogę polecić zarówno serwerownie, ofertę VMLine jak i Pana Artura który odwala swoisty majstersztyk w tym co robi. tak w moich oczach wygląda support vmline ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VMline Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Dzięki za miłe słowa Dorzucamy jeszcze 5 licencji DirectAdmin do serwerów VPS opłaconych na min. 3 miesiące. Serwery VPS pod storage, serwery z dyskami SSD od VMLine!V-NET.PRO - serwery VPS Windows i Linux dla wymagających z branży SEO pod XR oraz SB - Sprawdź!SEO Poczta pod oprogramowanie GSA, XR, Xneolinks oraz inne - sprwadź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 No dobra coś tam zamówię jak widzę - ale Maxiu jak tam sie skiepści to przyjadę do Ciebie i przez tydzień "wino,kobiety (śpiew niekoniecznie) " na Twój koszt ofkors Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piomoo Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Beerbant myślę, że się nie zawiedziesz się oni mają naprawdę niezły support - ja drugiej takiej firmy nie znam. Nie mam się o co do nich przyczepić. A ten post (pewnie jak większości osób, które ich chwalą) jest podziękowaniem za dotychczasową współpracę wywóz gruzu - dla tych co remontują.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Beer spokojna rozczochrana, będzie ok, chłopacy znają się na rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 no to QLL Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VMline Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Pozostały dwie licencje DirectAdmin do wykorzystania. Serwery VPS pod storage, serwery z dyskami SSD od VMLine!V-NET.PRO - serwery VPS Windows i Linux dla wymagających z branży SEO pod XR oraz SB - Sprawdź!SEO Poczta pod oprogramowanie GSA, XR, Xneolinks oraz inne - sprwadź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukiel Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Skorzystałem z promocji i jak narazie jestem zadowolony z błyskawicznego supportu, serwer skonfigurowany, do tej pory wszystkie na plus. Zobaczymy co będzie dalej, ale jak narazie śmiało polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VMline Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Dzięki za pozytywną opinię. Stawiamy na zadowolenie klienta Została ostatnia licencja, zapraszam. Serwery VPS pod storage, serwery z dyskami SSD od VMLine!V-NET.PRO - serwery VPS Windows i Linux dla wymagających z branży SEO pod XR oraz SB - Sprawdź!SEO Poczta pod oprogramowanie GSA, XR, Xneolinks oraz inne - sprwadź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freelancerSEO Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Zdecydowanie polecam hosting. Obsługa pierwsza klasa na odpowiedz czekałem najdłużej 8 minut. Szybka pomoc podczas konfiguracji i wszystko działa wyśmienicie. Świetny miły kontakt polecam każdemu kto potrzebuje wysokiej klasy serwerów. pozdrawiam Cytat SEO zaplecze pozycjonerskie - www.ZapleczePozycjonerskie.PL - SKUTECZNE. SEO COPYWRITER teksty na zlecenie. www.SeoCopywriter.pl. Opisy produków w sklepie www wykona seo copywriter - zobacz koniecznie. Rozwiń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VMline Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Przypominam o naszej urodzinowej promocji; Kod URODZINY uprawnia do jednorazowej zniżki 30% na wszystkie usługi! Promocja obowiązywać będzie do końca miesiąca lipca 2012 r. Serwery VPS pod storage, serwery z dyskami SSD od VMLine!V-NET.PRO - serwery VPS Windows i Linux dla wymagających z branży SEO pod XR oraz SB - Sprawdź!SEO Poczta pod oprogramowanie GSA, XR, Xneolinks oraz inne - sprwadź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VMline Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Jako że nie mogę edytować postu, pragnę poinformować iż postanowiliśmy dorzucić 3 licencje na panel DirectAdmin gratis do każdego serwera opłaconego na min. pół roku. Promocja nie łączy się z promocją urodzinową. Serwery VPS pod storage, serwery z dyskami SSD od VMLine!V-NET.PRO - serwery VPS Windows i Linux dla wymagających z branży SEO pod XR oraz SB - Sprawdź!SEO Poczta pod oprogramowanie GSA, XR, Xneolinks oraz inne - sprwadź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VMline Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 W związku z tym iż promocja z panelem DirectAdmin cieszy się dużym zainteresowaniem, oferujemy do każdego zamówionego serwera, opłaconego na rok, panel DA gratis! Serwery VPS pod storage, serwery z dyskami SSD od VMLine!V-NET.PRO - serwery VPS Windows i Linux dla wymagających z branży SEO pod XR oraz SB - Sprawdź!SEO Poczta pod oprogramowanie GSA, XR, Xneolinks oraz inne - sprwadź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VMline Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Witam, dziś mamy do zaoferowania serwer Pro lub Express z gratisami; - 4 IP z 2 różnych klas - panel DirectAdmin Oferta jest ważna dla płatności półrocznej lub rocznej. Dostępne są 2 serwery w ofercie. Kontakt PW / info@vmline.pl. Serwery VPS pod storage, serwery z dyskami SSD od VMLine!V-NET.PRO - serwery VPS Windows i Linux dla wymagających z branży SEO pod XR oraz SB - Sprawdź!SEO Poczta pod oprogramowanie GSA, XR, Xneolinks oraz inne - sprwadź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.