Skocz do zawartości

Serwery VPS od 14 zł brutto miesięcznie. VMLine.pl

VMLinePL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 447
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam wszystkich i przepraszam, że od razu z takim ciężkim postem, ale może niektórym się przyda. Nie chcę od razu robić afery i nie podważam tego co napisał wyżej jeden z użytkowników, że to tylko przypadek i nic nie sugeruję, ale jest to warte rozważenia.. Mam VPSa na vmline i z powodu braku supportu zacząłem szukać co nieco w sieci, wygulowałem ten temat.

W 2007 roku był sobie taki człowiek, miał nicka "rusel" i udzielał się na różnych forach. dziwnym trafem tez był ze Słupska i miał imię i nazwisko takie jak właściciel VMline.

Oferował rożne tanie usługi, które potem przestały działać, mój znajomy naciął się na 300 zł (a ja nie skojarzyłem na początku podobieństwa tych sytuacji, dopiero teraz mnie jakoś naszło!).

Inni stracil znacznie więcej. Tłumaczenie było to samo, szpital, problemy zdrowotne, a potem okazało się, ze był to kilkunastolatek, których wszystkich zrobił w bambuko.

To jeden z jego postów: https://www.webhostin...8529#entry58529

Cały temat: https://www.webhostin...pic/7730-rusel/

Póki Wasze serwery działają dla świetego spokoju zróbcie backupy, bo może być różnie. Podobieństwo w danych tej osoby, miejscu działalności itd jest mocno martwiące.

@up co było mineło kiedyś to był przypał gówniarza teraz Artur naprawdę o to wszystko dbał i ogarniał, co może potwierdzić kilkadziesiąt jak nie kilkaset obecnych jego klientów.

Jeśli komuś coś nie działa na vmline piszcie na support, mam akurat prywatne kontakty z Arturem i jego żoną i są pracownicy którzy to ogarniają ale niestety są "lagi".

Z tego co wiem na chwilę obecną nie działa całe v-net.pro które ma zwracać abonamenty, a vmline działa prawidłowo.

Jeśli komuś coś nie działa, vps , direct admin, cokolwiek - pisać na support. Jeśli idzie zaś o wygasłe licencje DA,

to nie wygasają bo jest jakieś oszustwo a dlatego, że jest jakiś problem (wnioskuję że z płatnościami) za licencje,

jeśli ktoś ma lifetime od vmline i przestanie mu działać piszcie do nas bo to wszystko stoi w IONIC i licencje są nasze bo na nasze IPiki więc tu możemy pomóc.

ja informacje o wypadku dostałem od kolegi który dzwonił na NR prywatny Artura, odebrała kobieta która się przedstawiła się jako żona, opowiedziała o wypadku i poprosiła dać info na PIO. Ten kolega spotykał się z Arturem osobiście parę razy, Artur konfigurował jemu serwery w firmie i wódkę pili.... jeśli to ten sam Artur to odszczekuje wszytko co powiedziałem wcześniej..... szok a zawsze myślałem ze mam dobry węch do takich rzeczy....

jeśli ktoś ma lifetime od vmline i przestanie mu działać piszcie
mam liftime ale na razie działa...

Mówię Wam, nie kręćcie niepotrzebnjie afery, wszystko działa i działać będzie,

a jak piszecie maile na artur@e-ring.pl to oczywiście że nie dostaniecie odpowiedzi, piszcie na support bo jak już wyżej było napisane Artur jest offline i tak pozostanie jakis czas.

Mam w vmline 2 serwery VPS opłacone na rok z góry, obydwa działają bez zastrzeżeń. Takie są na chwile obecną fakty.

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności