Skocz do zawartości

Serwery VPS od 14 zł brutto miesięcznie. VMLine.pl

VMLinePL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 447
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

MaxPan, ale sianie zamętu poprzez pisanie nieprawdziwych informacji nie jest czystym zagraniem, zatem albo autor ma jakieś dowody/uzasadnienie albo niech milczy.

@Hekko, napisałem zgodnie z informacja na info.gov.pl firma czynna, a realnie VPSy który byli kupowane z administracja, automatycznie stalli się BEZ, a @moskit który napisał temat wyżej 5 dni nie może się doprosić pliki bo VPS leże i nie oddycha, a zrestartować jego nie morze bo o dziwo dostał tylko dostęp do panelu DA. Hekko nie opowiadaj mi tu bajeczek i nie wmawiaj czegoś czego nie powiedziałem. Jeśli nie wiesz nic kto teraz i w jakim stopniu "saportuje" serwery co należały do vmine, to nie wypowiadaj się właśnie a zapytaj ludzi które wiedza.

EOT

Tyczyło się to wypowiedzi moskita i kolejno Twojej odpowiedzi na uzasadnione pytanie azila. Wiem więcej, niż Ci się wydaje, a jakość Twojej wypowiedzi pozostawia wiele do życzenia..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności