Skocz do zawartości

Serwery VPS od 14 zł brutto miesięcznie. VMLine.pl

VMLinePL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 447
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

"wnetpro" niestety nie stalo sie pro "wnet", moze ktos otworzy podobna usluge bo potrzebna taka budzetowa oferta VPSow. Te dedyki/dedyk? byly wykupione w OHV wiec nie sadze zeby Ionic to "kontynuowalo", ale oczywiscie nie wiem co maja w planach. Za podobna cene chetnie przesiade sie z zagranicznych, a vnet chyba jako jedyne zblizylo sie do cen bermana, etc.

search_auditor_500x80_bf.png

Z informacji jakie udało mi się zebrać na wstępie należy wiele rzeczy doprecyzować oraz zautomatyzować,

oferta na 99% nie będzie droższa ale będzie bardziej klarowna.

Wprowadzone także zostanie SLA oraz deklaracja czynności wykonywanych via support center.

Analizujemy także ofertę xen która jest obecnie jedną z najtańszych na rynku i jej parametry muszą być poddane analizie.

Jeśli idzie o v-net.pro to nie wróci na 100%.

Jesli placenie podobnej kase polskiej firmie zamiast np. niemieckiej nazywasz partiotyzmem to tak ; Dla mnie to raczej dobrze pojety nacjonalizm, ktorego powinnismy sie uczyc od naszych ukochanych braci amerykanow. Ja mawial klasyk :"Bo wszystko w Ameryce jest najlepsze, najwieksze ..." I nasze firmy tez sa lepsze od tych zagranicznych, dajmy im tylko szanse. Albo niech one dadza szanse nam ;)

search_auditor_500x80_bf.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności