Skocz do zawartości

Serwery VPS od 14 zł brutto miesięcznie. VMLine.pl

VMLinePL

Rekomendowane odpowiedzi

Można tylko mieć nadzieje że sytuacja za jakiś czas się poprawi ale jak życie pokazuje warto brać poprawkę na niskie ceny

U mnie serwer śmiga a stronki i tak niedostępne co jakiś czas ale spróbuje sobie z tm sam poradzić

Mimo wszystko do puki Pan Artur był byłem niesamowicie zadowolony dlatego nadal mają u mnie kredyt zaufania na luty

2_tani_hosting_www.jpg

MyDevil.net chyba najlepszy hosting dla Dev i nie tylko ref
Najwartościowsze kursy online

• Odpowiedzi 447
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

U mnie vps działa, wysłałem wcześniej 2 tickety, jeden zero odzewu, drugi - odpowiedź po 2 tygodniach.

Pokopiowałem co trzeba i czekam na rozwój sytuacji - bo za taką kasę usługa była rewelacyjna, mam nadzieję że właściciel wróci do biznesu.

dymna.jpg

Większość firm w naszym pięknym kraju to jednoosobówki... Skoro właściciel i administrator w jednej osobie uległ wypadkowi to czego oczekujecie? Chyba nie myślicie, że zatrudniony jest sztab ludzi... Prawdopodobnie przez kilka dni nie było nawet władnej osoby która mogłaby znaleźć zastępstwo...

@radoslaus - jasne, że większość tak ma. ale to o niczym nie świadczy. kiedyś hostowałem w takiej właśnie firmie i jak dyski popadały, a właściciel-administrator-sprzątaczka-księgowa właśnie był w wojażach po Europie, to poprosił znajomego z "konkurencji" aby podjechał i naprawił - uczynił to w 2.5h. @miz dobrze pisze - tutaj ewidentnie brak chęci.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Nadal nie ma dostępu do SolusVM, nikt nie odpowiedział na tickety, ale ktoś nacisnął guzik i strony znowu mam online.

Nie wiem komu, ale pomimo wszystko dziekuję.

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

@radoslaus - jasne, że większość tak ma. ale to o niczym nie świadczy
Świadczy to o tym, że użytkownik kupując "tanie usługi" powinien być świadomy pewnych ograniczeń które mogą być z tym związane w tym ograniczeń personalno/BOK'owych w danej firmie. Niestety zdarzenia losowe jak wypadek się zdarzają.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Ja z kolei kolejny miesiąc z rzędu nie mam dostępu do Directadmina (expired licence) - to już chyba 3. raz jak płacę i nie mogę nic zrobić bo z DA nie da się skorzystać, na ticketa też żadnej odpowiedzi.

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności