Skocz do zawartości

Serwery VPS od 14 zł brutto miesięcznie. VMLine.pl

VMLinePL

Rekomendowane odpowiedzi

@radoslaus - jasne, że większość tak ma. ale to o niczym nie świadczy
Świadczy to o tym, że użytkownik kupując "tanie usługi" powinien być świadomy pewnych ograniczeń które mogą być z tym związane w tym ograniczeń personalno/BOK'owych w danej firmie. Niestety zdarzenia losowe jak wypadek się zdarzają.

może świadczyć - nie świadczy na 100% /patrz mój post, który cytowałeś/. 4 lata hostowałem w "taniej firmie" i miałem mniej złych przygód niż przez 2 lata w linuxpl.com

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

• Odpowiedzi 447
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

Może ktoś powiedzieć, czy umowa jest na czas nieokreślony z automatycznym przedłużaniem, przy zamówieniu VPS'a u nich?

W listopadzie wziąłem na próbę na miesiąc, ale dałem sobie z tym serwerem spokój po może tygodniu i zapomniałem o nim - a widzę teraz że przychodzą FV i serwer działa.

Szablony do PrestaShop: https://presta-shop.pl

Nowe szablony w Templatemonster: link

Tani hosting: Hekko

Jak zawsze polecałem z czystym sumieniem to teraz będzie inaczej... Po raz 4 wygasła mi licencja DA która ma byc na rok(licencja na rok przy płatności za vps na rok z góry) 1 mogę zrozumieć 2 razy też ale 4 raz to już przegięcie.. o Godzinie 10 zgłosiłem się do bok.. Jak zawsze odpisują po 30 min max to dziś cisza w plenerze... a cały plan pracy na dziś szlag trafił.... To jedyna wada tego hostingu... Nie będę dzwonił bo znając siebie poza "Dzień dobry" polecą same niecenzuralne słowa a nie chce nikogo urazić. To by było na tyle dziękuje za uwagę

Usługi dla pozycjonera

Forum dla palaczy o e-papierosach i produktach ułatwiających życie;)

Dzień dobry,

poniższa informacja dotyczy ostatnich zdarzeń w firmie RING prowadzoną przez Pana Artura Grabowskiego.

Równo 3 miesiące temu Pan Artur Grabowski, uległ wypadkowi drogowemu wracając z Poznania, który omal zakończył się tragicznie.

Przez ten czas firmą zarządzała zewnętrzna spółka informatyczna z Krakowa, której jesteśmy bardzo wdzięczni.

Cytat;

Pragnę przeprosić wszystkich klientów firmy, iż nie zabezpieczyłem ich odpowiednio w kwestii technicznej (przede wszystkim obsługa klienta) na wypadek losowego zdarzenia. Niemniej, z tego co mi wiadomo, support via panel klienta działał na miarę możliwości, a wszystkie serwery-matki działały nieprzerywalnie. Zewnętrzna firma robiła co mogła by zapewnić wcześniejsze warunki, jednak wiem, że nie wszyscy klienci byli usytysfakcjonowani. W firmie pracują 3 osoby, jednakże to ja osobiście wykonywałem większość zadań. Jeszcze raz przepraszam za zaistniałą sytuację i zapewniam, iż podobna sytuacja nie będzię już miała miejsca w przyszłości.

PRACUJEMY NAD WDROZENIEM SYSTEMU, KTÓRY ZAPEWNI PAŃSTWU STABILNĄ SYSTUACJE NA WYPADEK PODOBNYCH ZDARZEN LOSOWYCH JAKIE MIAŁY MIEJSCE.

Od poniedziałku (28.01.2013 r.) firma RING, powraca w pełnym zespole, z niesamowitym supportem i zapałem do pracy.

Dziękujemy za zaufanie i zachęcamy do kontynuacji wspópracy.

Serdecznie pozdrawiamy, zespół firmy RING.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności