Skocz do zawartości

Serwery VPS od 14 zł brutto miesięcznie. VMLine.pl

VMLinePL

Rekomendowane odpowiedzi

W związku z licznymi pytaniami dotyczących adresów IP informuję, iż do każdego serwera 'dorzucamy' 4 IP gratis - dożywotnio. Po złożonym zamówieniu wystarczy powołać się na ten temat.

• Odpowiedzi 447
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak najbardziej - nie ma najmniejszego problemu. Oczywiście konfiguracja proxy w cenie serwera VPS, no i 4 darmowe IP dla forumowiczów :brawa:

Witam ponownie,

w związku z wieloma pytaniami dot. darmowych adresów IP informuję iż promocją objęte są wyłącznie serwery Xen-HVM - https://vmline.pl/vps_xen

W razie dodatkowych pytań pozostaję do dyspozycji.

no to miałem pecha, serwer został uruchomiony o 21:42, ticket poszedł o 22:18 odpowiedź o 22:21 :) zatem coś na styk mi nie wyszło...

Generalnie IP dla OpenVZ skończyły się już we wtorek. Następnym razem postaram się uprzedzić wcześniej, natomiast myślę że sprawa z @pyzdera zakończyła się pozytywnie :)

Ciesze się że jest Pan usatysfakcjonowany. Dokładamy wszelkich starań by współpraca układała się pomyślnie :)

• 1 miesiąc temu...

Potwierdzam - szybki i dobry support aktywacja VPS'a błyskawiczna ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Mam VPS-a od ponad miesiąca w VMLine i tak:

- od strony technicznej pomimo tego, że serwer nie jest "menaged" poza próbnym zalogowaniem sie do roota nie zrobiłem nic, tak działa support i 30 minut darmowej pomocy. Serwer działa bez zarzutu.

- pomoc techniczna na wysokim poziomie (także wyrozumiałości ;)) - odpowiedzi na tickety kilkanascie minut, takze po północy i wcześnie rano. Problemy są rozwiazywane na bierząco i myslę że te 30 minut w ofercie jest kwestią umowną.

Polecam, szczególnie początkującym - bezbolesna przesiadka z hostingu współdzielonego.

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Dziękujemy za pozytywne opinie, a szczególnie za ostatni wpis użytkownika @pyzdera:

Polecam, szczególnie początkującym - bezbolesna przesiadka z hostingu współdzielonego.

Zajmujemy się przenosinami do 20 stron/projektów z każdego hosta za darmo. Klient zmienia wyłącznie serwery DNS.

Także zapraszam do skorzystania z Naszych usług, a szczególne dla projektów które 'nie wyrabiają' na hostingu współdzielonym.

Dodatkowo wstępnie optymalizujemy serwer, co przekłada się na szybsze działanie stron.

Specjalnie dla użytkowników PiO wprowadziliśmy promocję - 30% zniżki dla pierwszej płatności na dowolny okres rozliczeniowy dla serwerów OpenVZ! Kod promocyjny PiO. Pozostało 10 kuponów. Zapraszam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności