Skocz do zawartości

Serwery VPS od 14 zł brutto miesięcznie. VMLine.pl

VMLinePL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 447
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Procesor z 2.8GHz na 3.4GHz to jest różnica :) Ponadto jest to mocniejsza seria procesorów E3-1245 która jest o wiele bardziej wydajna.

Witam, mamy do zaoferowania dwa promocyjne serwery dla płatności rocznej;

- serwer VPS z serii https://www.vmline.pl/vps_openvz

- opcja Pro & Express

- 12 adresów IP (po 4 IP z 3 różnych klas C)

- panel DirectAdmin

Serwer jest naturalnie całkowicie skonfigurowany, zoptymalizowany oraz wstępnie zabezpieczony.

W razie zainteresowania proszę o PW.

@aktualizacja

Pozostał jeden serwer w ofercie.

VPS zakupiony, drobny problem z karta sieciowa zostal rozwiazany w trybie live ;) Serwer stabliny, dziala az milo i co ciekawe jeden z programow mimo identycznej konfiguracji hardware chodzi na wiekszej ilosci watkow zanim wywali VPSa. NIe rozumiem tego bo tam mam 2008RC2 a tutaj WIN7 co powinno skutkowac na korzysc 2008 ;) Takze uklon w strone VMline i nie pozostaje mi nic innego jak polecic oferte ;)

search_auditor_500x80_bf.png

Jak wspomniałem, support wrócił do dawnej świetności, dajemy z siebie 200% ;) Dziękuję za miłe słowa.

Fakt support reaguje błyskawicznie i rozwiązuje problemy na bieżąco - nawet w sobotnie popołudnie. Zastanawia mnie jedynie fakt dlaczego muszę do nich pisać :) Jak uda im się wyeliminować drobne problemy będzie naprawdę dobrze.

Kod rabatowy -25% w Bieznes-Host B11U-9YNF-H12Y

Przeważnie wszystko wychodzi 'w praniu', nie ma idealnej konfiguracji, bo nie wszystkie projekty są takie same. Zdarza się, że znajdzie się jakiś problem, aczkolwiek jest on w miarę możliwości jak najszybciej rozwiązywany.

Dla nas liczy się dostępność projektów naszych klientów w internecie, wiemy jakie jest to ważne. Dlatego zawsze staramy rozwiązać się każdy problem najszybciej jak to możliwe.

A cena? u was promocji mam serwer na rok w cenie gdzie poprzednio miałem 3 miesiące.

Takie uroki promocji :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności