Skocz do zawartości

Serwery VPS od 14 zł brutto miesięcznie. VMLine.pl

VMLinePL

Rekomendowane odpowiedzi

Nie było w ogóle pytania z Pana strony, więc odpowiedź była ogólna. Poza tym forum to nie jest kanał kontaktu z supportem, wystarczy napisać, nic prostszego.

• Odpowiedzi 447
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie, Pan nie wyraził opinii o usłudze, tylko napisał lakoniczną informację mijającą się z prawdą. Nie skontaktował się Pan z nami w żaden sposób, więc nawet nie wiem czy jest Pan naszym klientem. Dlatego dla mnie to wygląda jak wylewanie żali niepoważnej osoby.

Każdy nasz klient ma dostęp do strony gdzie na bieżąco zna informacje o ewentualnych problemach z usługami.

I tak jeden z 35 serwerów uległ 2-krotnie awarii z powodu problemu z dyskami. Przecież nie mamy nic do ukrycia, a Pan robi z tego wielkie halo. I nawet do tej pory nie otrzymałem kontaktu z Pana strony, więc Pana podejście do tematu jest po prostu niepoważne. Z mojej strony nie będę prowadził dalej konwersacji na ten temat i na takim poziomie. W przypadku pytań proszę o kontakt przez odpowiedni kanał supportu.

W dniu 23.03.2013 o 17:11, kursor napisał(a):

I wystarczyło napisać w pierwszej odpowiedzi:

W dniu 23.03.2013 o 16:54, VMline napisał(a):

tak jeden z 35 serwerów uległ 2-krotnie awarii z powodu problemu z dyskami

Do tego dodać: przepraszamy, pracujemy nad tym.

Z tym że jak wspomniałem wcześniej,

taką informację uzyskałby Pan po kontakcie z supportem, wraz z linkiem odnośnie statusu awarii.

Forum nie było, nie jest i nie będzie żadną formą udzielania informacji/wsparcia odnośnie funkcjonowania naszych usług.

Naturalnie przepraszam za wystąpienie awarii, proszę śledzić przesłany link lub dodać swój email do bazy danych, wtedy informacje o ewentualnych problemach otrzymywać Pan będzie na bieżąco.

Życzę miłej soboty.

• 4 tygodnie później...

Witam, przygotowaliśmy dwie oferty promocyjne, aktualne do końca kwietnia, na www.v-net.pro dla systemów Windows - https://www.v-net.pro/vps_windows#oferta

1) wybierz płatność roczną, wpisz kod V20G, obniż kwotę o 20% i zyskaj uplink 1Gbps (dożywotnio)!

2) wybierz płatność roczną , wpisz kod PIO30 i obniż kwotę o 30% (dożywotnio)

Liczba kuponów ograniczona do 5ciu sztuk.

W dniu 19.04.2013 o 18:00, ja1 napisał(a):
pochwalę za szybkość reakcji supportu na cokolwiek, dosłownie kilka minut i jest odpowiedź,
Też to potwierdzam :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 2 tygodnie później...

Witam, mam do zaoferowania serwer VPS z 20 adresami IP (dedykowanymi) z 2 różnych klas, wraz z panelem DirectAdmin.

Oferta dotyczy płatności rocznej dla serwerów OpenVZ (Pro & Express) https://www.vmline.pl/vps_openvz oraz Xen HVM (Pro & Express) https://www.vmline.pl/vps_xen

W razie zainteresowania proszę o kontakt via PW.

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Witam, mam do zaoferowania serwer z darmowymi dodatkami;

- 15 adresów IP (dedykowanych) z 2 różnych klas IP,

- panel DirectAdmin,

- instalacja + konfiguracja serwera i panelu gratis,

- 1GB RAM pamięci dedykowanej gratis (xen)

Ofertą objęte są serwery https://www.vmline.pl/vps_xen Pro & Express przy płatności rocznej.

W razie zainteresowania, kontakt PW.

Dłuższy czas oczekiwania (do 48h) jest związany z okresem wakacyjnym. Naturalnie problemy o najwyższym priorytecie rozwiązywane są natychmiast.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności