Skocz do zawartości

Serwery VPS od 14 zł brutto miesięcznie. VMLine.pl

VMLinePL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 447
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Na tickety w astrownet odpowiadają dość sparwnie
Potwierdzam ... nawet przed chwilą, jest niedziela  po godzinie 9 rano.

:hi:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Możliwe.. w każdym bądź razie moje doświadczenie tyczące kontaktu z BOK, które jak dotąd <BOK> oceniam na 5 tyczy Astrovm.net i VPS z windą.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

tak firma nadal działa, prowadzę jej reorganizacje i wszystko wróci do normy w ciągu tygodnia.

Taką oto odpowiedź dostałem.

Chyba sobie zarty robia. Nie mam dostepu do serwera i plikow od spooorego czasu, a kontakt jest niemozliwy. Nie wiem juz kto odpowiada za ta firme, jednak takiego bubla, to ja w zyciu nie widzialem. Jak tylko ta reorganizacja nastapi, to dopilnuje, zeby wszedzie byla widoczna negatywna opinia o tej firmie.

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Firma nie ma prawa istniec na rynku bo robi sobie jaja z klientow. Wsparcie produktow, ktore oferuja to jakas kpina. Brak odpowiedzi, usluga nie dziala ale kaska zaplacona wiec klient moze sie bujac. Z tego co widze to admin tego forum to jakis kolezka pana z vmline bo niektore komentarze sa usuwane. Jak nie tutaj to na innym forum ludzie sie doiedza, ze ten bubel pod tytulem "vmline" to zwykla sciema do nabijania ludzi w butelke

I tylko po to założyłeś konto, by to napisać ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności