Skocz do zawartości

Serwery VPS od 14 zł brutto miesięcznie. VMLine.pl

VMLinePL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 447
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam, mamy do zaoferowania 5 IP z tej samej klasy za darmo, dla wybranych serwerów VPS z naszej oferty.

Aby otrzymać adresy należy:

- wybrać serwer z serii OpenVZ (https://vmline.pl/vps_openvz)

- wybrać pakiet Medium, Pro lub Express

- wybrać dowolny okres rozliczeniowy

Zainteresowanych zapraszam do kontaktu.

Ps.

Przypominam o promocji wiosennej -15%. Szczegóły na naszej stronie.

W związku z zapytaniami ilościowymi odnośnie oferty w poście wyżej, informuję iż pozostały dwa serwery.

• 2 tygodnie później...

Witam,

widzę, że usługi VMline.pl są tutaj bardzo chwalone. Ja sam ostatnio mam problem z serwerem dla moich stron, dlatego szukam czegoś porządnego a zarazem taniego.

Odpowiednią ofertą dla mnie wydaje się być serwer Open VZ opcja Start, gdyż nie mam wymagających serwisów. Jednakże mam pytanie - czy dla tej opcji mogę liczyć na jakiś bonus z Waszej strony, np. promocja wiosenna lub dodatkowy adres ip lub chociażby pomoc techniczna (bo w ofercie jest "NIE"; chodź nie wiem o jaką pomoc tutaj chodzi).

pozdrawiam,

SW

Co prawda ja nie od nich ale się wypowiem jako zadowolony klient;) VMline do wszystkich serwerów także start(wiem bo mam) oferuje instalacje serwera według wymagań klienta i migracje do 5 projektów bezpłatnie. Bez marudzenia szybko i miło zawsze mi pomagają:)

Usługi dla pozycjonera

Forum dla palaczy o e-papierosach i produktach ułatwiających życie;)

Witam, naturalnie możesz liczyć na darmową konfigurację pod swój projekty. Jednak dla opcji OVServer Start nie instalujemy oprogramowania typu ispcp/directadmin/cpanel ze względu na małą ilość zasobów do prawidłowego funkcjonowania serwera i usług.

Witam, mamy do zaoferowania 5 IP z tej samej klasy za darmo..

Pytanie - jak macie jeszcze do zaoferowania dodatkowe IP oraz jeśli istnieje możliwość zainstalowania panelu typu DirectAdmin/cPanel na OVServer Medium pod strone WWW - to macie nowego klienta :co:

ZielonyKatalog PR 4 - tylko 3,76PLN (2,50).

Limey.pl - katalog stron (2,46PLN (1,50)  || 0-z.pl - artykuły do przedruku.

Na ten moment mogę zaoferować 2 adresy IP z tej samej klasy + 1 z odrębnej (dla płatności na min. 3 miesiące). Naturalnie dla OVServer Medium istnieje możliwość instalacji panelu DirectAdmin (20pln netto miesięcznie) lub ispcp (darmowy).

• 2 tygodnie później...

Obiecałem, to napiszę.

Od kilku miesięcy posiadam VPSa w VMLine. Przyznam, że jestem w zakresie sprzętowym słaby (nie każdy się musi na wszystkim znać). Mam chyba też większość popularnych seohostingów w Polsce. Bardzo się obawiałem przejścia na własny VPS, bo tu praktycznie sam muszę wszystko zrobić. Teraz mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że to był dobry ruch. A dlaczego? Mam zrobione wszystko tak jak ja chcę (w przeciwieństwie do seohostingów), wydajność jest świetna, na OVServer Pro mam postawionych już ponad 40 WP a zużywam 10% zasobów (na IP też mam sposób :P )

Praktycznie wszystko czego potrzebuję (rekonfiguracja usług, doinstalowanie potrzebnych modułów itp) jest robione od ręki.

Nie ukrywam, że piszę to by się w pewien sposób odwdzięczyć i polecić usługi, ale zrozumcie mnie. Wolny 3 maja, cały dzień współpracy przy rozwiązywaniu moich problemów (dodam, że skutecznie) za jedyne "dziękuję", to trochę mało :)

• 3 tygodnie później...

Witam, mamy do zaoferowania 4 serwery VPS z panelem DirectAdmin w cenie.

Oferta dotyczy serwerów Xen-HVM (https://www.vmline.pl/vps_xen) - Xserver Pro & Express, dla płatności kwartalnej, półrocznej oraz rocznej.

Do każdego serwera 2 dedykowane adresy IP z różnych klas.

Serwery posiadają zaawansowaną konfigurację cache dla php, mysql oraz www, dzięki czemu ładowanie się stron jest błyskawiczne.

Dodatkowo można skorzystać z kodu promocyjnego xen_da uprawniającego do 15% zniżki (wyłącznie dla płatności półrocznej oraz rocznej).

Aby skorzystać z promocji, wystarczy zamówić serwer, skontaktować i powołać się na temat z forum PIO.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności