Skocz do zawartości

Serwery VPS od 14 zł brutto miesięcznie. VMLine.pl

VMLinePL

Rekomendowane odpowiedzi

@VMline

Na dzień dzisiejszy Macie tak atrakcyjną ofertę, że założenie u Was konta to tylko kwestia czasu... ;-)

Portal informacyjny agregujący wiadomości RSS XMC.PL

Projektowanie stron i sklepów internetowych dev.xmc.pl Tomasz Michałowski

Potrzebujesz linków pozycjonujących ? Złóż zamówienie w LINKI SEO SKLEP i ciesz się wzrostem w rankingach.

• Odpowiedzi 447
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dzięki za pozytywne opinie!

Pozwolę sobie zamieścić naszą specjalną ofertę ponownie;

Oferta specjalna, ilość ograniczona:

- gratis panel DirectAdmin

- gratis po 2 adresy IP z różnych klas C, plus 1 IP z innej klasy C

Wystarczy zamówić serwer oparty o wirtualizację Xen-HVM (https://www.vmline.pl/vps_xen) - Medium, Pro lub Express i opłacić z góry na min. pół roku.

Zapraszam.

Ja też muszę pochwalić tą firmę jestem dość upierdliwy i moje skrypty często zamulały serwer aż padał. Dzisiaj Pan Artur zrobił z nim porządek i lata dobrze.

Jak wgram wszystkie skryptu na ten serwer i będą działać stabilnie to znaczy, że można brać w ciemno i będzie człowiek zadowolony.

No i jeszcze za prędkość pochwalę Pana Artura ja napiszę moment i odpisuje (że mu się chce o tej porze siedzieć przy komputerze ?)

Niby najtańszy pakiet a obsługa jak w wersji PRO a nawet i EXPRESS :D

bilbord_opublikuj_mini.png

Witam, na ten moment mamy do zaoferowania serwer z panelem DirectAdmin oraz 4ma adresami IP z różnych klas C.

Ofertą objęta jest płatność za min. 3 miesiące dla serwera od Medium wzwyż, dla obu typów wirtualizacji - https://www.vmline.pl/vps_xen & https://www.vmline.pl/vps_openvz

@edycja

Do powyższej promocji dołączam kolejną - 2 x więcej zasobów! Wystarczy zamówić serwer z serii OpenVZ i opłacić na min. 3 miesiące, a zasoby zostaną podwojone!

Z okazji zbliżających się 3cich urodzin naszej firmy, przygotowaliśmy specjalną promocję.

Kod URODZINY uprawnia do jednorazowej zniżki 30% na wszystkie usługi!

Promocja obowiązywać będzie do końca miesiąca lipca 2012 r.

Jednocześnie dziękujemy wszystkim za obdarzone zaufanie!

Aż tak dobrze nie ma :)

Niemniej dla pierwszych 5ciu zamówień panel DirectAdmin gratis.

W razie dodatkowych pytań zapraszam na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności