Skocz do zawartości

Serwery VPS od 14 zł brutto miesięcznie. VMLine.pl

VMLinePL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 447
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Oferta VMLine super, ale poza tym to czego wielu serwerowniom brakuje a przeleciałem juz po wielu zaczynając od niesławnego liveneta;] kilka lat temu;] kończąc na ovh nigdzie nie spotkałem tak:

- miłej

- szybko reagującej

- dostępnej

obsługi / supportu, czy to rano czy wieczór czy święta czy cokolwiek, w przeciągu kilku min odp za ile będzie fix.

Najczęściej moje zgłoszenie jakieś usterki jest usuwane w dosłownie 2 min co pieczętuje mail z 1 słowem, mianowicie: fix ;]

co tu dużo opowiadać, szczerze mogę polecić zarówno serwerownie, ofertę VMLine jak i Pana Artura który odwala swoisty majstersztyk w tym co robi.

tak w moich oczach wygląda support vmline ;]

superman1.jpg

Dzięki za miłe słowa :)

Dorzucamy jeszcze 5 licencji DirectAdmin do serwerów VPS opłaconych na min. 3 miesiące.

No dobra coś tam zamówię jak widzę - ale Maxiu jak tam sie skiepści to przyjadę do Ciebie i przez tydzień "wino,kobiety (śpiew niekoniecznie) " na Twój koszt ofkors :P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Beerbant myślę, że się nie zawiedziesz się oni mają naprawdę niezły support - ja drugiej takiej firmy nie znam. Nie mam się o co do nich przyczepić. A ten post (pewnie jak większości osób, które ich chwalą) jest podziękowaniem za dotychczasową współpracę

wywóz gruzu - dla tych co remontują....

no to QLL ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zdecydowanie polecam hosting. Obsługa pierwsza klasa na odpowiedz czekałem najdłużej 8 minut.

Szybka pomoc podczas konfiguracji i wszystko działa wyśmienicie.

Świetny miły kontakt polecam każdemu kto potrzebuje wysokiej klasy serwerów.

pozdrawiam

Cytat

SEO zaplecze pozycjonerskie - www.ZapleczePozycjonerskie.PL - SKUTECZNE. SEO COPYWRITER teksty na zlecenie. www.SeoCopywriter.pl. Opisy produków w sklepie www wykona seo copywriter - zobacz koniecznie.

Przypominam o naszej urodzinowej promocji;

Kod URODZINY uprawnia do jednorazowej zniżki 30% na wszystkie usługi!

Promocja obowiązywać będzie do końca miesiąca lipca 2012 r.

Jako że nie mogę edytować postu, pragnę poinformować iż postanowiliśmy dorzucić 3 licencje na panel DirectAdmin gratis do każdego serwera opłaconego na min. pół roku.

Promocja nie łączy się z promocją urodzinową.

W związku z tym iż promocja z panelem DirectAdmin cieszy się dużym zainteresowaniem, oferujemy do każdego zamówionego serwera, opłaconego na rok, panel DA gratis!

Witam, dziś mamy do zaoferowania serwer Pro lub Express z gratisami;

- 4 IP z 2 różnych klas

- panel DirectAdmin

Oferta jest ważna dla płatności półrocznej lub rocznej.

Dostępne są 2 serwery w ofercie.

Kontakt PW / info@vmline.pl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności