Skocz do zawartości

Sick Submitter - a zakładanie nowych tematów i dodawanie odpowiedzi.

witko2006

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie Panowie ... i Panie :)

Chciałbym Wam zadać pytanie związane z oprogramowaniem zwanym Sick Submitter. Mianowicie czy posiada on funkcję zakładania tematów oraz dodawania odpowiedzi do już istniejących? Jestem aktualnie w posiadaniu tego programu, ale w wersji ograniczonej - trial - i niestety nie mogę odnaleźć takowej opcji.

Przy okazji jeszcze chciałbym zadać drugie pytanie - Czy jest jakaś "alternatywa" dla Xrumera? Jestem świadom, że to jest kombajn, którego ciężko będzie zastąpić wieloma programami, ale moje potrzeby ograniczają się po prostu do kilku niewielkich testów, więc takiej maszyny nie potrzebuję.

Tak więc to czego potrzebuję to głównie dodawanie odpowiedzi do istniejących tematów.

Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru.

Sick Submitter nie posiada funkcji dodawania tematów. Program ten opiera się na tworzeniu profili i dodawania linków do sygnaturek :)

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności