Skocz do zawartości

SWL IS DEAD

zuymen

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak na moje skromne oko, to dywersyfikacja źródła linków powinna być po prostu jeszcze większa. Jak wspomnieliście parę postów wcześniej - trzeba korzystać z różnych narzędzi, linkować zarówno z zaplecza, jak i kilkoma automatami. Do tego jakieś wspomagające podmuchy SWLi i w ten sposób można będzie przynajmniej zminimalizować ryzyko kolejnego dance'u w wynikach.

dywersyfikacja źródła linków

Jak ktoś jeszcze nie widział:

Ways to get backlinks

TANIE PUNKTY SWL - Automatyczna transakcja - punkty w 5 minut na Twoim koncie (seomatik, gotlink, statlink)

HURTOWE ILOŚCI: Linki z PageRank (ponad 1000 domen PR1-5)

Sławomir Siudek+

Z tego co się orientuje, to pierwszy raz :> Przynajmniej jeśli mówimy o skutecznym działaniu w tym kierunku.

Oczywiście nie mówię, że wszystkie linki z SWL. ale śmiem twierdzić, że 90% linków emitowanych przez SWL jest G (bynajmniej google) warte...

Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość

Trotyl to pytanie było oczywiście pytaniem retorycznym :P . Odpowiedź na to pytanie wszyscy znamy. Chciałem skusić Xanna do jakiejś wypowiedzi. Od kiedy odwiedzam regularnie PiO nigdy nie było sytuacji, w której Xann by się tak przyczaił jak teraz. Może buduje jakiś nowy system, który zawojuje Świat ;)

Ale jak to jest w Świecie gwiazd... nieważne co się mówi, ważne, że się mówi ;) . Chyba, że IT to Xann i tak na prawdę dyskutował sam ze sobą... Przewidział kres SWLi i postanowił promować XRUMERA :P . To tak na poprawienie humoru tym, którym "pospadało". Pamiętajcie, że inni za to wskoczyli na Wasze miejsce i teraz oni się cieszą.

Ja mam tak np. z frazą "schody". Jakoś nie mogłem się zmobilizować, żeby przycisnąć tą frazę, bo założyłem, że trochę za nisko ją wyceniłem. Bylem gdzieś w top30. Po zmianach algo jestem w top10 :)

śmiem twierdzić, że SWL rotacyjne == [']
Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Jakie testy zrobiłeś? Ja 3 dni temu rozpocząłem indeksację 500 subdomen gotlinkiem i w tej chwili mogę powiedzieć że całkowicie to nie padło. Bot chodzi po stronach, domeny powoli wchodzą w indeks powiedział bym nawet że na tym etapie to w normalnym tempie, ale dopiero za 10 dni można będzie coś więcej powiedzieć. Testy na pewne frazy też poszły, zaplanowane są jeszcze dodatkowe testy, generalnie trwa analiza i jakieś sensowne wnioski to za miesiąc będą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności