Skocz do zawartości

Czy konkurencja może mi zaszkodzić ?

woypa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Dzisiaj poprzez statystyki wejść na moją stronę znalazłem stronę w jakiejś domenie .org na której znajduje się kilkaset linków do mojej strony... i nic więcej. Czy to może być działanie konkurencji? Czy i w jaki sposób może mi to zaszkodzić?

dziękuje za info

pozdrawiam

Wojtek

ok,

Na pewno nie zaszkodzi, jeśli bedzie miało jakiś wpływ to tylko na plus - ale nie liczyłbym na to, że nagle wskoczysz na pierwsze miejsce i bedziesz tam sie dlugo i stabilnie trzymał...

Domniemam zresztą, że sam jesteś tego autorem ale to juz nie moja sprawa.

Amen.

Ta strona w "jakiejś domenie org" jest na darmowym serwerze https://60free.ovh.org/. Jak Ci tak przeszkadza i rzeczywiście sam tego nie zmajstrowałeś, to napisz do nich maila żeby usunęli konto i już.

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

Ta strona w "jakiejś domenie org" jest na darmowym serwerze https://60free.ovh.org/. Jak Ci tak przeszkadza i rzeczywiście sam tego nie zmajstrowałeś, to napisz do nich maila żeby usunęli konto i już.

95897[/snapback]

Dzieki za dobra rade!

Musze ich pochwalic... usuneli konto w 3 minuty po moim mailu.

------------------------

depilacja laserowa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności