Skocz do zawartości

[wykonam] Copywriting / artykuły do precli, blogów

agusia

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Wykonam pisanie artykułów oraz krótkich tekstów. Ze swojej strony gwarantuje profesjonalizm, brak błędów ortograficznych oraz stylistycznych. Artykuły pisze z głowy, nie korzystam z programów do mieszania treści. Swój profesjonalizm mogę potwierdzić dyplomem polonisty oraz dyplomem ukończenia warsztatów dziennikarskich prowadzonych przez Kamila Durczoka.

Posiadam duże doświadczenie. Do tej pory napisałam kilkaset artykułów do katalogów typu presell pages oraz współredagowałam kilka blogów o tematyce 'zdrowie i uroda'. Więcej szczegółów udzielę drogą mailową.

Prace mogę oddać w formacie Worda (doc) lub HTML. Jeśli w tekstach trzeba zawrzeć frazy kluczowe to zawsze są one zaznaczone.

Kontakt ze mną pod adresem e-mail: agnieszka [małpka] wasniowski [kropka] pl

Pozdrawiam i zapraszam do współpracy. Agnieszka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności