Skocz do zawartości

pozycjonowanie podstron

cxee

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zrób test...

wykup domenę xyz.pl i postaw dobry serwis ale nie pozycjonuj, z drugiego "usera" wykup xyzkupa.pl i pozycjonuj na xyz. Możesz na początku być no. 1 ale po ok. miesiącu może dwóch, możesz się lekko zdziwić kto będzie na 1 na xyz.

Polecam ----> Ogród na balkonie <----- polecam

Polecam ----> Katalog firm <---- Polecam

tak na szybko jeśli chodzi o linki do międzywodzie.pl www.mapofpoland.pl/Miedzywodzie,linki.html

;)

albo ten: www.e-karpacz.eu/portfolio-1/1/karpacz-39762/

jest jeszcze ten: www.rewal.baltyk.de/unterkunft/bungalow-16/rekin-domki-i-pokoje-69/

...i wiele innych :) tylko nie każdy potrafi widzieć :P

zatem argument o zero linków jest zupełnie nietrafiony ;)

dymna.jpg

No tak ;) początkujący myślę że nie warto tutaj wprowadzać czegoś takiego jak pozycjonowanie regionu (przykładu wyżej) do jakiś krzeseł obrotowych obejmujących całą Polskę przez cały sezon :P

Stary o co chodzi z tymi Twoimi przykładami? Bo ja nie bardzo kumam, jeżeli dla Ciebie to strony wartościowe to sorry... :)

Polecam ----> Ogród na balkonie <----- polecam

Polecam ----> Katalog firm <---- Polecam

jasne: masz rację :P region turystyczny jest zwykle trudniejszy niż krzesła obrotowe: przy krzesłach obrotowych wystarczy tylko dobra domena, a przy tych regionalnych trzeba się nieźle napracować... ;)

chciałem tylko, Kolego, wyraźnie pokazać, jak bardzo można się pomylić, jak się nie zna na temacie... :)

po to mamy dwoje uszu i dwoje oczu, a tylko jedne usta, żeby więcej obserwować i słuchać, niż mówić ;)

no i jeszcze chciałbym tylko, żebyś mi wytłumaczył, dlaczego na hasło pozycjonowanie są tak wysoko:

www.pierwszapozycja.pl

www.sunrisesystem.pl

i

www.forum.optymalizacja.com

w żadnym z adresów nie znalazłem tego słowa klucz...

ale może to taka łatwa regionalna fraza, że tutaj "wystarczy spam"...

???

dymna.jpg

tak na szybko jeśli chodzi o linki do międzywodzie.pl www.mapofpoland.pl/Miedzywodzie,linki.html

;)

albo ten: www.e-karpacz.eu/portfolio-1/1/karpacz-39762/

jest jeszcze ten: www.rewal.baltyk.de/unterkunft/bungalow-16/rekin-domki-i-pokoje-69/

...i wiele innych :) tylko nie każdy potrafi widzieć :P

zatem argument o zero linków jest zupełnie nietrafiony ;)

na tych dwóch ostatnich stronach coś nie mogę znaleźć tych linków ?? gdzie ty je widzisz?

jasne: masz rację :P region turystyczny jest zwykle trudniejszy niż krzesła obrotowe: przy krzesłach obrotowych wystarczy tylko dobra domena, a przy tych regionalnych trzeba się nieźle napracować... ;)

chciałem tylko, Kolego, wyraźnie pokazać, jak bardzo można się pomylić, jak się nie zna na temacie... :)

po to mamy dwoje uszu i dwoje oczu, a tylko jedne usta, żeby więcej obserwować i słuchać, niż mówić ;)

no i jeszcze chciałbym tylko, żebyś mi wytłumaczył, dlaczego na hasło pozycjonowanie są tak wysoko:

www.pierwszapozycja.pl

www.sunrisesystem.pl

i

www.forum.optymalizacja.com

w żadnym z adresów nie znalazłem tego słowa klucz...

ale może to taka łatwa regionalna fraza, że tutaj "wystarczy spam"...

???

podajesz różne przykłady ale powiedz mi kto będzie przykładowo na pierwszy miejscu na hasło lampy diodowe?

1. domena www.lampydiodowe.pl

2. domena www.xxxxxxx.pl

W obie zostanie włożony identyczny wysiłek w pozycjonowanie i optymalizacje

odpowiem Ci odsyłając do mojego pierwszego posta w tym temacie:

przeczytaj go ze zrozumieniem i sam dojdziesz do poprawnej odpowiedzi:

jest jakaś moc w nazwie domeny, ale znikoma (ma wpływ głównie na naturalne linkowanie do domeny bez anchora)

znacznie więcej masz z title'a i przede wszystkim z mądrego linkowania

Stary dlaczego na mazury wczasy nie kupisz sobie domeny? Tylko z reg korzystasz?

najwyraźniej mam ku temu powody ;) nie jest to jednak tematem tego forum

dymna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności