Skocz do zawartości

Pozycjonowanie w aweo.pl

maki1000

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ja bym nawet powiedzial Fotografia slubna rzeszow, wiekszosc osob nie wpisuje polskich znakow w wyszukiwarce a dla g jest to mala roznica ale jest

bzdura jakaś totalna, to że Ty nie piszesz polskich znaków nie znaczy wcale, że inni robią tak samo

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

To jest typowo Polskie podejscie.

Sorry ale przekalkulujcie sobie :

Załózmy ze ze 2-3 frazy miesiecznie placimy 50-100 zl. Teraz tak czysta ekonomia :

średnia płaca w Polsce to ponad 3200 zl o ile dobrze pamietam co daje ok 20 zl (przyblizenie ) za roboczogodzine naszej pracy.

Teraz powiedzcie mi ile godzin trzeba spedzic zeby :

1.dowiedziec sie jak dziala optymalizacja strony - tytulow, tresci,wewnetrznego linkowania

2.Jak zdobywac w poprawny sposob linki wieloma metodami

To po prostu sie nie kalkuluje. W Stanach zrozumieli to wiele lat temu - zamiast robic cos samemu zlecasz to komus a sam poswiecasz czas na robienie tego w czym jestes specjalista.

@it - dokładnie tak.

Nie wiem jakie macie doświadczenia z firmami, ale ja zawsze dokładnie klientowi tłumaczę co i jak będzie robione - nawet największy laik ma zarys tego, czego może i powinien oczekiwać.

Nie ma to jak skuteczna pozycjonowanie od  mediapremium.pl ?

również się zgadzam z Marcinem i MediaPremium. Szkoda czasu. Należy jednak zabezpieczyć się w umowie na wypadek np. bana... co wtedy? w tej chwili nasze "firmy pozycjonujące" (znaki przestankowe są użyte nie bez przyczyny) robią klientom niezłe G, a jak zaliczą bana, to... problem pozostaje w rękach klientach :D

Panie Fotografie, warto spojrzeć w umowę, jak się rozstać z firmą, z którą umowę podpisałeś i na tym forum znajdziesz znacznie bardziej skuteczne osoby/firmy, które spokojnie na takiej "trudnej" frazie są w stanie trzymać Pana w wysokich pozycjach (TOP3?).

pozdrawiam

PS: a szczyt jesienny na fotografie ślubne to wynika z 'głębokich znajomości' w czasie wakacji? ;)

dymna.jpg

Z drugiej strony jak ktoś zacznie z rotacyjnego "pozycjonować" stronę, to lepiej od razu z taką firmą nie zrywać współpracy, bo raptowne odłączenie od "kroplówki" może oznaczać tylko filtra, zauważyłem że teraz o niego bardzo łatwo.

Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie  - Webhosting1st

Sklep z częściami do laptopów.

zgadza się oddać pracę specjalistom ale warto mieć podstawy żeby tak ja w tym przypadku powiedzieć "hej panowie same swle? ja lecę w dół, kasę płacę a wy nic nie robicie".

inna sprawa że są specjaliści Specjaliści i osoby specjalnej troski - i tu też trzeba mieć jakieś pojęcie żeby jednych od drugich rozróżnić

Ja podziwiam ludzi, którzy zajmują się interesem i chca się uczyć czegoś nowego, podpytują itp. Ale nie wyobrażam sobie samemu wyważać kół, drukować materiały itp.

Bo jak ktoś tu kiedyś napisał zajmować się wszystkim czyli niczym.

Ale w wielu firmach pozycjonowanie zleca sie panu informatykowi, ktory nie wie o co chodzi ale bierze bo można dorobic:)

zgadza się oddać pracę specjalistom ale warto mieć podstawy żeby tak ja w tym przypadku powiedzieć "hej panowie same swle? ja lecę w dół, kasę płacę a wy nic nie robicie".

O jakich firmach piszesz? W zdecydowanej większości płaci się za efekt, czyli osiągnięcie i utrzymanie konkretnych pozycji. W przypadku firmy w której pracuje rozliczany jest każdy dzień z osobna. Nie ma mowy o opłatach za coś czego się nie osiągnęło. Linkowanie z SWL to ewentualny dodatek, który wykorzystuje się dla najtrudniejszych fraz. W większości przypadków wystarczy zaplecze, katalogi i precle.

Jeśli klient złapie filtr to firma zajmująca się stroną nie rozkłada rąk. Działa by klient jak najszybciej wrócił na płatne pozycje. To oczywiste.

Treningi WattUp.pl

To po prostu sie nie kalkuluje. W Stanach zrozumieli to wiele lat temu - zamiast robic cos samemu zlecasz to komus a sam poswiecasz czas na robienie tego w czym jestes specjalista.
to się nazywa outsourcing
W zdecydowanej większości płaci się za efekt
płatności za efekt to płatność za fuszerkę, szanujące się firmy wybierają ryczałt, przynajmniej na Dolnym Śląsku..
Zmienić firmę.
dokładnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności