Skocz do zawartości

kretyn

pneuma

Rekomendowane odpowiedzi

lordbart - wyjales mi to z klawiatury ;) :-)  ;) 

Tylko pod jakie slowo? Moze pod zero ? :P

94916[/snapback]

o tak pod zero ;)

zaczynam zabawę, ale będzie ciężko, miliony rezultatów !!!

wyprzedaż domen. domeny od 300 pln

idziesz na zakupy i po kody rabatowe czy wybierasz gotowanie w domu i potrzebujesz dobry przepis ? ;)

Pewnie bedzie filtr (sandbox) - ale zwazywszy iz akcja ma charakter dlugofalowy to mozna olac te pol roku piaskownicy ;)

Allinanchor juz tylko 2,7 mln :-) a pierwsze stronki po kilkaset linkow (w/g google).

Szlachetne Google

nikt sie nie dowie

jak anty-seo'ujesz

az zajaggerujesz.

A może pozycjonowanie domenki michała i później 301 ? Co jak co, ale ja do Michała mam 100% pewność, że jest w porządku.

Co Wy na to?

Po co znowu tracić linki za jakiś czas... chociaż.. to 4 lata.. ;-)

Może od razu pozycjonować www.sejm.gov.pl ?

Wtedy za 4 lata nie będzie problemu ze zmianami adresów. Po co każdego z osobna, jak można wszystko za jednym zamachem?

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

to ja wale któregoś z kaczorów na keywoed "ptasia grypa"

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

to ja wale któregoś z kaczorów na keywoed "ptasia grypa"

Genialny pomysł! Ten zwrot ostatnio jest dosyć popularny, więc byłby niezły rozgłos.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

A może pozycjonowanie domenki michała i później 301 ? Co jak co, ale ja do Michała mam 100% pewność, że jest w porządku.

Dzięki za miłe słowa Zymen :P

Nie wiem czy to by się jednak dobrze udało, bo z 301 do innych domen ostatnio są jakieś problemy i nie zawsze to działa tak jak powinno.

Może być dosyć ciężko wrzucić nową stronę Leppera na pierwsze miejsce, bo linków do tej starej jest naprawdę potwornie dużo. Nowa strona już jest w wynikach, ale te stare ją wyprzedzają. Nic, trzeba poczekać i zobaczyć co z tego wyjdzie.

Dzięki za miłe słowa Zymen :D

Nie ma za co, to prawda. Dla wszystkich, którzy od razu pomyśleli, że palec w d* trzymam: "sp******j dziadu" ;>

Nie wiem czy to by się jednak dobrze udało, bo z 301 do innych domen ostatnio są jakieś problemy i nie zawsze to działa tak jak powinno.

No fakt, robiłem 301 z jednego serwisu i jak był dobrze wypozycjonowany na niektóre keywordsy, to przy ustawieniu 301 wyleciał akurat z pozycji na te hasła.. chyba tylko pr przeszło. Tak więc szkoda, no ale, jaki problem zrobić sobie jakiegoś redirecta niewidocznego dla google?

podr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności