Skocz do zawartości

Zaplecze SEO - różne IP, takie same DNSy

lukio

Rekomendowane odpowiedzi

Często zdarza się, że firmy hostingowe oferują pakiety SEO dla pozycjonerów. Pakiet taki charakteryzuje się oczywiście różnorodnością adresów IP. A o to oczywiście chodzi, by każdy serwis chodził na innym takim adresie. Tutaj moje pytanie: Czy takie różne IP wystarcza, kiedy adresy serwerów DNS są takie same?

Jakbym był Google'm to bym DNSy też brał właśnie pod uwagę, bo mam kilka stronek leżących na 2 firmach hostingowych, z tym że każda zaoferowała różne adresy IP. Bałem się że Google odczyta i porówna dane DNSów z who.is i obniży moc linków wychodzących do strony pozycjonowanej.

A jest jakaś logiczna przyczyna albo uzasadnienie dlaczego C najważniejszy w SEO?

bo mylisz oktety z klasami, oktetow jest 4 (abcd), klas jest 5 (abcde) ale dzielac sieci stosuje sie tylko 3(abc)

klasy nie sa rownoznaczne z oktetami, klasy c sa takze w oktecie a

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

• 7 miesięcy temu...
A jest jakaś logiczna przyczyna albo uzasadnienie dlaczego C najważniejszy w SEO?

bo mylisz oktety z klasami, oktetow jest 4 (abcd), klas jest 5 (abcde) ale dzielac sieci stosuje sie tylko 3(abc)

klasy nie sa rownoznaczne z oktetami, klasy c sa takze w oktecie a

Wow masz łeb. Pierwszy raz słyszę słowo "oktety" :) Dzieki poczytam :)

Strony WWW Rzeszów - Serwisy, sklepy internetowe, grafika i wiele innych zapraszam :)

Poradnik tworzenia stron internetowych - czytać i komentować :)

Projektowanie ogrodów Kraków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności