Skocz do zawartości

nie istnieje [oferta] 2BE.PL

2BE.PL

Rekomendowane odpowiedzi

Aktywując wybrany pakiet hostingowy w 2BE.pl na cały rok zapłacisz aż 90% mniej!

To nie wszystko! Do każdego pakietu dodajemy zestaw bonusów, ułatwiających start strony w sieci. Zobacz listę.

• Pakiet Żółty = 25 zł netto
  • Pakiet Czerwony = 55 zł netto

I oczywiście 14-dniowy okres testowy całkowicie za darmo!

Szczegóły oferty na naszej stronie internetowej.

497x234bez.jpg

Właścicielem marki 2BE.pl jest: 
Grupa Adweb Bartłomiej Juszczyk
ul. Bonarka 11 
30-415 Kraków
NIP: 678-220-95-32, REGON: 356547582
Tel. 12 427 12 55

Aktualne promocje na domeny i hosting. | Blog o domenach, który da się czytać.

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Na Święta obniżamy ceny rejestracji najpopularniejszych adresów. Domeny .EU oraz .PL kosztują teraz tylko 6,90 zł netto. Domeny w niskiej cenie można rejestrować zarówno będąc osobą prywatną, jak i przedsiębiorcą. Nie obowiązuje limit liczby rejestracji, a każdy klient  może skorzystać z bonusów:

Rejestrując domenę wraz z kontem hostingowym FREE po roku zapłacisz tylko za odnowienie domeny. Za przedłużenie konta hostingowego nie zapłacisz nic.

Promocja trwa aż do 6 stycznia 2016 roku. Dodatkowe informacje i regulamin są dostępne na naszej stronie internetowej w zakładce Promocje.

580x238.jpg

Właścicielem marki 2BE.pl jest: 
Grupa Adweb Bartłomiej Juszczyk
ul. Bonarka 11 
30-415 Kraków
NIP: 678-220-95-32, REGON: 356547582
Tel. 12 427 12 55

Aktualne promocje na domeny i hosting. | Blog o domenach, który da się czytać.

• 3 miesiące temu...

Nie chce podbijać tematu, ale dodam tylko tyle.

Na moje lepiej że pracują niż wiszą na słuchawce.

W tej chwili nie ma co ich atakować o kontakt bo nic nie pomogą.

tu informacja choć oczywiście nie ze źródła

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2016-03-06/awaria-w-firmie-hostingowej-padlo-prawie-2-tysiace-domen-paraliz-sklepow-i-blogow/

2_tani_hosting_www.jpg

MyDevil.net chyba najlepszy hosting dla Dev i nie tylko ref
Najwartościowsze kursy online

info od nich z fb

Szanowni Państwo,

W weekend przywieźliśmy nasze serwery z Warszawy do Krakowa. Liczymy na to, że tu na miejscu szybciej uporamy się z przywróceniem usług.

Uruchomiliśmy pocztę elektroniczną. Obecnie można odbierać i wysyłać maile poprzez programy pocztowe za pomocą protokołu POP3. 
Protokół IMAP jest na chwilę obecną wyłączony. Prosimy Klientów korzystających z protokołu IMAP o zmianę na POP3 i ściągnięcie poczty.
Ustawienia: POP3.2be.pl PORT 110

Wkrótce uruchomimy Państwu dostęp do bazy MySQL -https://mysqladmin.2be.pl, z którego będzie można pobrać aktualną bazę. Klienci, którzy nie posiadają danych dostępowych, proszeni są o kontakt e-mail: 2be@2be.pl.

Najważniejszy problem to Państwa strony www. Na tym etapie jesteśmy niemal pewni, że nie uda nam się odzyskać backupów aktualnych stron www. Najbardziej prawdopodobne są stany z czerwca 2015 roku.

Natomiast treści stron zapisane w bazie danych zostaną zaktualizowane do stanu z dnia 26.02.2016.

Aktualnie serwer backupowy jest diagnozowany w profesjonalnej firmie odzyskującej dane. Nie mamy jeszcze informacji czy uda się z niego przywrócić strony www.

Wszelkie pytania prosimy kierować do naszego Biura Obsługi Klienta:
Domeny: domeny@2be.pl
Hosting: 2be@2be.pl 
Telefon: 12 427 12 55

Na naszych skrzynkach znajduje się duża kolejka wiadomości, na wszystkie z nich odpowiemy.
Zespół Grupy Adweb

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Nie chce podgrzewać sprawy, bo jest dość przykra jak dla mnie,

ale szkoda, że internety już tak po nich jadą i dorzucają do pieca i tak już zdenerwowanym klientom. Tak na prawdę to są ofiarą samych siebie i swoich klientów a przez politykę cenową, mieli albo i nie mieli takie a nie inne zabezpieczenia.

2_tani_hosting_www.jpg

Tak na prawdę to są ofiarą samych siebie i swoich klientów a przez politykę cenową,

W tym biznesie wszyscy tną koszty i liczą na łut szczęścia.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

SzlafRocku, nie wrzucaj wszystkich do jednego worka :).

Wiadomo, że do budżetowych ofert nie stosuje się enterprise'owych rozwiązań (i piję tu np. do naszej budżetowej oferty blutu), ale np. w głównej ofercie, backupy kont hostingowych wykonywane są codziennie, co tydzień i raz w miesiącu na taśmy.

Więc nawet BOFH (https://pl.wikipedia.org/wiki/BOFH) zdalnie nic nie zrobi, a taśmy leżą sobie w sejfie.

Nie chce podgrzewać sprawy, bo jest dość przykra jak dla mnie,

ale szkoda, że internety już tak po nich jadą i dorzucają do pieca i tak już zdenerwowanym klientom. Tak na prawdę to są ofiarą samych siebie i swoich klientów a przez politykę cenową, mieli albo i nie mieli takie a nie inne zabezpieczenia.

Bzdury pleciesz, nie są ofiarami. Ofiarami są klienci, którzy zaufali hostingodawcy. Cała wina leży po stronie hostingodawcy, gdyż to on nie zapewnił właściwego bezpieczeństwa swoich serwerów jak i danych znajdujących się na nich. 

Klientów nie obchodzi, że ktoś włamał się na ich serwery - to nie jest ich problem, ale jak ktoś żydzi i nie płaci za wykonane usługi to może być pewien, że poniesie tego konsekwencje. 

Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów.

Powiedziałeś ze mowię bzdury a według mnie powtórzyłem to co powiedziałem.

Obecnie, na naszym rynku nie wiele jest myślących klientów w sposób taki, aby cenę nie stawiać na 1 miejscu w doborze usługi. Firmy chcąc przetrwać te mniejsze szczególnie musza sie dostosować do swojego targetu a niestety ekonomi nie da sie oszukać, a skutki tego widzimy

2_tani_hosting_www.jpg

Jak to mówią, ludzi można podzielić na tych którzy robią kopie zapasowe i na tych którzy zaczną je robić. Każda szanująca się firma powinna sama zadbać o backup danych a nie tylko polegać na firmie hostingowej.

4lkfew.png

Zleć napisanie tekstów profesjonalnym copywriterom -> klik
Zlecenia na tworzenie stron www - złóż ofertę!

Ludzka naiwność, żeby nie powiedzieć głupota, nigdy nie przestanie mnie zadziwiać. Ja nic niewarte szablony dokumentów backupuję w 2 różnych miejscach, a tu wychodzi na to, że ludzie mający biznesy zarabiające XX tysięcy złotych /mc nie mieli ŻADNYCH kopii? No jakim trzeba być ignorantem, żeby choć raz na miesiąc nie kliknąć sobie zrzutu baz, a pliki  mieć tylko na serwerze?

Nikomu źle nie życzę (ani 2be, ani ich klientom), ale myślę, że każda ze stron wyjdzie mądrzejsza z tej sytuacji i więcej podobnych błędów nie popełni.

PS. Patrząc na samolot rozbity nie tak dawno w alpach to sabotażu nigdy nie da się w 100% zapobiec - nawet jak w grę wchodzą gigantyczne pieniądze i ludzkie życie. Jedyne co można robić to minimalizować ryzyko, ale jako takiego nigdy nie da się go pozbyć.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności