Skocz do zawartości

Podpowiadaczka Google

radek

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie.

Mam propozycję - wpiszcie w google np. frazę:

"polacy są" i poczekajcie na podpowiedzi wyszukiwanych fraz.

Z innych "ciekawych" to:

wyjdź

poles are

Czekam na inne ciekawe "podpowiadaczki"

Pozdrawiam.

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

polacy są

Lepsze jest "polski są" :)

taaa... zwłaszcza opcja 'NIEDOMYTE' - gee skąd się to w ogóle bierze? takie pomysły?... dziwne...

a tak swoją drogą, to podpowiadaczka google staje się chyba nowym bardzo popularnym tematen demotywatorów - uśmiałam się nieźle trafiając na tego demota - > https://demotywatory.pl/2156342/Google

LOL :DDD 'moja babcia diluje', 'mój ojciec jest księdzem', ale wszystko bije dziadek, który... zjadł mi psa, a poza tym był DRZEWEM CZEREŚNIOWYM :DDD

jakbyście natrafili jeszcze na jakieś znaleziska, to dawajcie znać, w ramach uśmiechu narodu ;)

"spałem z.... " :)

hahaha!!! genialne! można by pomyśleć, że jesteśmy nienormalnym narodem! (delikatnie rzecz ujmując ;))

spałem z kuzynką, ciocią , a może i teściową?? zwłaszcza ostatnia opcja jest co najmniej dziwna, prawda? :DDDD z teściową? dżizas, to już naprawdę perwersją zalatuje... LOL

w ogóle może ktoś ma jeszcze jakieś takie przykłady z podpowiadacza (tudzież -czki guglowej? ;) )

pozdrawiam i miłego dnia!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności