Skocz do zawartości

OmniPRESS - darmowy katalog stron

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Wątpie ,że znajdzie się wielu chętnych płacić te 250zł. Ale z drugiej strony mi tam ten link nie przeszkadza i tam będzie sąsiadować z linkami z SWL...

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
ten link nie przeszkadza i tam będzie sąsiadować z linkami z SWL...
nie ma to jak dobry kumpel z boku który się zmienia zawsze to nowe piwo z kimś ( Joke ) :) skrypcik w porządku poza wadami wymienionymi przez użytkowników. Przyda się pod SWL'e / podziękowania dla Kojota

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Wszystko jest ok i w sumie jeden link wychodzący niczego nie zmieni pod względem seo do puki ktoś nie wychwyci wszystkiego po anchorze tego linku i nie zgłosi tego na spamlistę do google. Będzie to samo co z webmini bo wszyscy przecież wiemy w jakim celu one powstały i że nie są to blogi dla internauty. Stąd mam mieszane uczucia do tego linka. Wiem, że kojotek chciałby coś z tego mieć i wcale się mu nie dziwę jednak warto by tu pomyśleć o jakimś innym rozwiązaniu niż szablonowy link na każdej kopii skryptu. jak ktoś pisał 250zł za pozbycie się linka to mocno drogo.

Dzisiaj kiedy google oficjalnie się przyznaje do walki z pozycjonerami i efekty tego widać ostatnio dość mocno sądzę że dzięki takim ludziom jak szook i colin oraz mu podobnych żywot tych precli może się okazać nadzwyczaj krótki ;] Jak dla mnie szkoda naszych domen i czasu poświęconego na napisanie tego skryptu trochę gdyby się miało okazać że za miesiąc wszystko co powstanie zarobi bana.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

A tam. Ta walka z pozycjonerami trwa już lata. Od długiego czasu wszyscy przepowiadają upadek webmini, qlwebów, mini otwarych itp, a nadal się indeksują, nadal można robić na nich punkty w SWL i linkować co popadnie i nadal są efekty.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

1 - Opłata 250 jest opłatą dla usera i każdy jego katalog może być bez linka

2 - Mój link jest jeden i tylko jeden i wraz z nowymi wersjami kod będzie się zmieniał - dochodzić będą nowe skórki etc - zostało to już opisane wcześniej

3 - OmniPRESS nie ma premiować stawiania 1000x katalogu na subdomenie waw.pl - tego jest już dość i w OmniADD było sporo o tym pisane (taka nasza decyzja nie zmienialna)

4 - Nikogo nie zmuszamy do instalowania tego katalogu, a otrzymanie darmowych pktOCR jest tylko teraz (zostanie to z czasem zlikwidowane)

5 - Co jest złego w tym obrazku który jest teraz do przepisania ?

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Ale o ile pamietam, to Kojotek cos pisał, że są w katalogu jakies rozwiązania, które troszke zabezpieczają przed jakims tam prostym namierzeniem tych katów, jakieś losowe rozwiązania, zmienne rzeczy, czy coś...

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

e: proponuję zainwestować w sporą ilość skórek, szczerze wątpię aby większość userów bawiła się w robienie szablonów pod omnipress, będą tysiące katalogów z tą samą skórką tak jak miało to miejsce w webmini.

Jest to darmowy katalog ale kilka nowych co miesiąc będzie dochodziło

e2: kilka niedoróbek na początek

-dodawanie pojedyńczo tagów, oddzielanie przecinkami nie działa

OK - sprawdzimy i poprawimy

-nie znalazłem w PA możliwości zmiany wyglądu katalogu

Nie ma takiej możliwości - przynajmniej narazie

-brak informacji o zapisaniu ustawień w PA -> konfiguracja. Konfigurujemy katalog następnie klikamy zapisz i zero potwierdzenia ze strony omnipress

OK - dodamy

-brak możliwości tworzenia własnych podstron w katalogu, mamy do wyboru tylko 3

Można tylko trzeba edytować plik skórki

-po kliknięciu "dodaj stronę" katalog przestaje funkcjonować na około minutę, w tym czasie otworzenie w nowej karcie katalogu jest niemożliwe(wczytywanie strony), nie jest to raczej wina serwera, katalog postawiony na sqlite

Wina serwera - w tym czasie są wysyłane pingi że jest nowy wpis - skrócimy ten czas

-brak możliwości zmiany kategorii dla dodanej już strony

OK - pomyślimy nad tym

-nie mamy możliwości zmiany nazw menu "reklma 1, reklama 2" z PA

Edycja skórki - to naprawdę jest dziecinne proste

Co do unikalności - każda skórka teraz ma inny link - dodatkowo używamy linków które też są użyte w innych miejscach więc po samym linku nie ma .... wytropić katalog. Dodatkowo jeśli ktoś chce mieć innego linka w skórce - proszę o kontakt ze mną i dam inny kod HTML do podmiany na własnych skórkach (żaden problem)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

5 - Co jest złego w tym obrazku który jest teraz do przepisania ?

Jeśli to odpowiedź do mnie o captchy :) Chodziło mi bardziej o jej prostotę i łatwość w obejściu ... Myślałem, że będziesz blokował konkurencyjne dodawarki ;]

Ale jest OK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności