Skocz do zawartości

OmniPRESS - darmowy katalog stron

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

:D poznam przynajmniej jedna oficialnie potwierdzona teorie co do Google.Cale SEO to teorie czy nie?Czy może istnieje oficjalny poradnik od Google jak zrobić TOP1?Oprócz zrób dobra stronę i wszystkie będą do ciebie likować?

Ale większość starych zjadaczy, z PIO tez, uważa budowa URL,menu głównego ma znaczenie w identyfikacji portalu.

Ja uważam to przydatna funkcja,może się mylę a może i nie.

Ty na ile zrozumiałem chcesz czas od czasu zmieniać kod (moim zdaniem tez bardzo dobry pomysł) ,twoja sprawa twój katalog ;)

To co zauważyłem, to to, że jeśli w katalogu nie ma żadnych kategorii, to OmniAdd mimo wszystko doda strone bez kategorii, po prostu będzie "Kategoria:" i nic.

Druga sprawa co do OmniPress, nie dałoby się zrobić, że linki są tylko na podstronie z wpisem? Bo tak jak teraz jest, strona główna może mieć XX wychodzących linków

Druga sprawa co do OmniPress, nie dałoby się zrobić, że linki są tylko na podstronie z wpisem? Bo tak jak teraz jest, strona główna może mieć XX wychodzących linków

Ja się pod tym podpisuję, bo tu się będzie robić gęsto od linków zewnętrznych szczególnie, ze opisy na stronie głównej często idą z opisów chyba do precli, bo są strasznie dłuuugie i straaasznie sformatowane. Żeby nie było - też na początku tak mi się zdarzyło, więc teraz patrzę, by był w projekcie zawsze w miarę zwięzły opis zwykły.

Najlepiej to ograniczenie w ilości znaków, że np. na stronie głównej wyświetla się pierwsze 150-200 znaków danego wpisu, a reszta na podstronie wpisu wraz z linkami.

Póki co, to kilka wpisów i na głównej mamy 10-20 linków wychodzących, niech do tego dojdzie jakiś SWL, czy coś i jest meksyk:D

Tak jest wprowadziliśmy już zabezpieczenie na to będzie w update OmniADD wytnie całe to ..... - znów moja wiara w ludzi legła w gruzach i zaczęli wykorzystywać narzędzie dane im do ręki niezgodnie z moim zamysłem tak więc .....

W niedzielę spodziewam się update

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Bardzo chętnie poznał chodź 1 dowód mówiący że budowa URL ma wpływ na bany w Google :( Nie ma takiej opcji w naszym katalogu

Budowa url może i nie ma bezpośredniego wpływu ale wystarczy kilka jednakowych dla każdej strony elementów aby stwierdzić praktycznie ze 100% pewnością że to jest twój skrypt i banować postawione na nim strony. Takich elementów niemodyfikowalnych jest u ciebie sporo.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

wedlug mnie najlepsze rozwiazanie to:

1. ustawienie limitu znakow opisu od np.500 znakow

2. limit wstawionych w tresci linkow np. 2-3

3. linki tylko na podstronie z wpisem

4. na stronie glownej tylko fragment wpisu, powiedzmy pierwsze 150-200 znakow

no I by bylo na tyle, te 4 punkciki I katalog bedzie miodzio w moim przekonaniu

Tylko że ten skrypt może służyć tez za precla i myślę, że jako precel się lepiej sprawdzi więc 5oo znaków to trochę mało. Kolejna uwaga to ograniczenie na pierwszej stronie treści do 200 znaków jest ok jednak skrypt powinien sam zmieniać linka na zwykły tekst na głównej stronie. Założę się że znajdą się tacy co specjalnie będa je tam pchali aby znalazły się właśnie na stronie głównej. Uważam tez że 3 linki na 500 znaków to trochę dużo. 1 link do tysiąca znaków i 2 maksymalnie powyżej dwóch tysięcy znaków było by ok.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności