Skocz do zawartości

OmniPRESS - darmowy katalog stron

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...

Bo ludzie zamiast przeznaczyć ten czas na coś konkretnego, jak postawienie kilku własnych precli wolą narzekać na słabą skuteczność rejestracji w wp ;]

Sam chcę trochę tego postawić jak już się uporam z kilkoma innymi rzeczami. Myślę, że to dobry skrypt, a i założenia możliwości dodania wpisów są także ok.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

Ciężko było znaleźć ten temat. Dzisiaj przeglądnąłem sobie bazę w OmniADD katalogów OmniPRESS jest tam ok 40 adresów głownie katalogi postawione na subdomenach do których dodaje ale nie ma linku do wpisu... Przeglądnąłem taki katalog - wpis został dodany ale jest widoczny na chwilę na stronie głównej, klikając w tytuł nie przechodzi do wpisu tylko znów widzę stronę główną... Pewnie ten problem będzie rozwiązany w obiecanej od ponad miesiąca wersji OmniPRESS v2... :)

Noo, ogólnie dużo się w tej branży obiecuje i planuje, plany sobie życie sobie :)

Też coś tam mam na tym katalogu. Wpisy miały wchodzić tylko uniki. Kiedyś sprawdzałem, faktycznie tak było. Teraz nawet nie wiem pod którą domeną go podwiesiłem i czy dalej uniki siedzą. Site jako tako łapie, PR null

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...

Fakt że chwilę to trwało ale się doczekało

Nowy OmniPRESS v2 jest dostępny tutaj: https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=136272 i jak ma to miejsce w OmniADD ma dedykowaną osobę do rozwoju produktu tak więc nie jest planowane zaprzepaszczenie tego projektu jak to co poniektóre osoby sugerowały ;)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności