Skocz do zawartości

Wybór oprogramowania pomocnego w SEO

siewiernyj

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam krótkie pytanie. Od jakiegoś czasu zajmuję się pozycjonowaniem. Mam już pewne doświadczenie, zaplecze tematyczne pod interesujące mnie tematyki, top 10 osiągnięte już w ponad 80% interesujących mnie fraz. Tworzenie zaplecza, katalogowanie, preclowanie, tworzenie statystyk - wszystko robię ręcznie. Jednak gdy zleceń przybywa czasu coraz bardziej brakuje. Czasem wspomagam preclowanie Adderem, ale to na niezbyt ważne frazy - nie chcę robić śmieciowego seo.

Chciałbym Was zapytać o program lub aplikacje sieciową która pomoże mi w prowadzeniu codziennych i comiesięcznych statystyk. Potrzebuję czegoś co mnie wyręczy w tej pracy. Podaję adres strony, frazy a on sam automatycznie sprawdza codziennie pozycje, generuje wykresy (lub chociaż tabele) i podlicza ile dni w miesiącu strona widniała w TOP10. Free Monitor for Google sprawdza tylko pozycje, ale nie prowadzi takiej statystyki.

Fajnie by było, gdyby rozwiązanie było darmowe, jednak jestem w stanie zapłacić jeśli narzędzie ma być naprawdę dobre.

Czekam na propozycje.

PS. Czym pingujecie do stron?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności