Skocz do zawartości

Poszukuje dobrego i taniego szkopskiego hostingu

melassa

Rekomendowane odpowiedzi

w dodatku tanio, na razowiec wystarczy ;)

94625[/snapback]

sorry za OFFTOPIC, ale co chwila podajesz "razowiec" jako synonim biedy i braku dochodów. Tymczasem ciemnie pieczywo jest ok 30% droższe niż białe, o tym, że sporo zdrowsze nie wspomne :D

94655[/snapback]

Ale w jadłodajniach dla ubogich dają razowiec ;)

Ten hosting https://www.hostpark.pl/ z całą pewnoscią warto wziąść pod uwagę :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Dowiadywał się ktoś z Was jak wygląda sprawa baz danych u nich ? W specyfikacji oferty 240 Pack jest wpis

"Zalecana maksymalna pojemność każdej bazy danych 45 MB" jestem ciekaw czy tylko zalecają, czy też można tą wartość przekroczyć :) Moim zdaniem takie ograniczenia stanowią duży problem dla serwisów bazodanowych ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Hmm, na OVH.PL macie za 40zł / mc 720mb dysku + 80gb transferu/mc + ograniczone mysqle + sporo minusów technicznych (jest też plus - C++). Na hostpark za 30zł/mc 2gb dysku + 50gb transferu + brak limitów na mysql + inne bajery. Nie jestem w żaden sposób związany z hostpark, po prostu rzadko trafiają się naprawdę dobre hostingi, trzeba korzystać :)

Na hostpark za 30zł/mc 2gb dysku + 50gb transferu + brak limitów na mysql + inne bajery.
Drogi Kolego, może zanim coś napiszesz racz zapoznać się z tematem o którym zamierzasz napisać :) Wszystkie pakiety na przedmiotowym hoscie MAJA ograniczenie co do wielkości BAZY danych !

Na hostpark za 30zł/mc 2gb dysku + 50gb transferu + brak limitów na mysql + inne bajery.
Drogi Kolego, może zanim coś napiszesz racz zapoznać się z tematem o którym zamierzasz napisać B) Wszystkie pakiety na przedmiotowym hoscie MAJA ograniczenie co do wielkości BAZY danych !

Wystarczy poprosić i limitów nie ma (tzw. wolny podział własnego konta). Inaczej bym nie pisał, więc bez takich niemądrych uwag ;) (Nawiasem mówiąc to ten limit jest i tak prawie dwukrotnie większy niż na ovh :D )

EDIT: OJ, mój błąd. Jeśli chodzi o mysql to racja, podział konta dostępny jest na amm-hosting. Na hostpark jest limit do 100mb per baza. Przepraszam :)

Ale i tak warto :D

Wystarczy poprosić i limitów nie ma (tzw. wolny podział własnego konta). Inaczej bym nie pisał, więc bez takich niemądrych uwag :D
To masz wzgledy u nich :) Ja w tej sprawie rozmawiałem z adminem i nic takiego mi nie przedstawił w tej kwestii...

Jeżeli baza danych przekroczy limit opatrzony na ovh zostanie przeniesiony na inny serwer z bazymi danych. :)
Zakładam, że pisząc to powołujesz się na zródła zbliżone do BOK OVH :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności