Skocz do zawartości

Wyłączenie konta?

lsteam

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Dzisiaj na email otrzymałem wiadomość ze moje konto na adsense zostało wyłączone z związku z złym naliczaniem kliknięc tzn : zawyzone, co ja mam zrobić.. nigdzie nikogo nie zachęcałem aby klikać w to ani teksty typu "klikaj w reklamy, pomożesz forum" co ja mam teraż zrobić, jak się odwołać od tej decyzji?

Witam,

Dzisiaj na email otrzymałem wiadomość ze moje konto na adsense zostało wyłączone z związku z złym naliczaniem kliknięc tzn : zawyzone, co ja mam zrobić.. nigdzie nikogo nie zachęcałem aby klikać w to ani teksty typu "klikaj w reklamy, pomożesz forum" co ja mam teraż zrobić, jak się odwołać od tej decyzji?

odpuść sobie , GA ostatnio szaleje zablokowali mi koto które miało 3 lata, przyczyna ze ktoś klika z jednego tego samego adresu IP,napisałem ze to prawdopodobnie konkurencja,ale Google to nie interesuje.Na koncie było 57 EU ;).Zainstalowałem teraz na wszystkich stronach Adkontekst- zarabiam więcej jak na GA.

ale co za pały zbierałem i zbierałem, miałem 50 euro i napisali

---------------------------------------------------------------

Szanowni Państwo,

Po dokładnym sprawdzeniu naszych danych, stwierdziliśmy, że Państwa konto AdSense może generować nieprawidłowe działania. Mając na uwadze zabezpieczenie reklamodawców AdWords przed ponoszeniem zawyżonych kosztów związanych z nieprawidłowymi działaniami, musimy wyłączyć Państwa konto AdSense. Wysokość zaległych należności na Państwa koncie, jak również udział w przychodach Google, zostaną zwrócone odpowiednim reklamodawcom.

nie martw się, miałem to samo przy stanie konta 98,50$ uzyskanym po 2,5 roku, nagle pojawiło się ponad 100 klików za 0,0$ i po kilku dniach zonk...

Katalog stron - Domena 2003, sukcesywnie linkowany katalog stron. Max. 1 link wych.

Konkurs Piosenki Eurowizja -

Eurowizja

u mnie było tak ze przez lata wypacali i wszystko było ok, nie myślą ze to ja klikam w swoje reklamy :)tez się wkurzyłem,zauważyłem zawsze blokują konta przed wyplata środków,cwaniaki.ale niema co płakać istnieje wielu innych firm które płacą podobne kwoty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności