Skocz do zawartości

Sowa - Edukacyjna

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

Hakes.pl - będzie rozwijany. Katalog tematyczny - edukacyjny

uwagi mile widziane :D

Zmiany:

- TITLE nie jest podlinkowany jako H1

- anchor jest poniżej opisu

- można umieszczac 2 linki w treści ale musza być związane z dodawanym adresem URL

- regulamin jest śmieszny ale da się przeżyć ;)

edit: nie dodawajcie witryn z zainstalowanymi SWLami - to nie przejdzie ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

w regulaminie ponizej :

Witryna WWW zgłaszana do Katalogu musi spełniać następujące wymagania:

niema możliwości przeczytania:)Przynajmniej u mnie.Mozzila, monitor LCD HD ;),WIN XP

a ja jako wzorowy internauta miałem zamiar przeczytać do końca:)

dddsb.jpg

MaxPan: tez mam HD i bez problemów czytam ;)

Pandha: accepted - ale jakbys poszukał ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

U mnie na chrome też strasznie mała czcionka w regulaminie. :P Nie da się go przeczytać

BTW: Nic nie piłem . :P

Może właśnie w tym przyczyna? Spróbuj wypić :)

Ale fakt - również moim zdaniem trzeba by poprawić czytelność. Na 1600 x 1200 (21') nie jest za wesoło.

Grafika mnie rozwala - mają chłopaki (dziewczyny?) sporo talentu i miło się to ogląda.

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Sowa odzyskała wigor po przechwyconej domenie :) ma PR2 - więc ma czym latać :D

A dlaczego "mój panel", "zarejestruj się" i "dodaj stronę" nie ma nofollow?

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

A dlaczego "mój panel", "zarejestruj się" i "dodaj stronę" nie ma nofollow?

mieć nie musi - kwestia co stosujesz jako blokade.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności