Skocz do zawartości

strona i forum, jakie adresy ?

wendaboj

Rekomendowane odpowiedzi

Jedyna roznica miedzy tymi 2-ma opcjami jest taka, ze ta pierwsza wskazuje na to iz forum jest jedna z sekcji na stronie, natomiast druga ze forum jest sekcją na tej konkretnej domenie. Ja bym pewnie wybrala opcje 1, ale nie wydaje mi sie zeby byla jakas drastyczna roznica jesli chodzi o SEO.

Witam,

mam stronę i forum na tej stronie. Pod jakim adresem lepiej mieć forum:

1. www.domena.pl/forum

2. www.forum.domena.pl

Które rozwiązanie byłoby lepsze jeśli chodzi o indeksowanie google i ogólnie pozycjonowanie ?

Jak by wybrał opcje z subdomeną to pewnie że by była różnica trzeba by to oddzielnie pozycjonować, a tak to można linkować z głównej do forum i będą to linki wewnętrzne. Jak bym miał tak zrobić to bym dal na podstronie a z subdomen ewentualne przekierowanie, aby użytkownikom było łatwiej.

Asenizacja - wywóz szamba Szczecin

Nr 2.

Forum pozycjonuje się inaczej, jest na innym skrypcie, służy czemu innemu. Jestem zwolennikiem porządku. Jego moc można wykorzystać równie dobrze w obu przypadkach.

Jestem w potrzebie - sprzedaje
cenne domeny regionalne za ułamek wartości
tylko do końca tyg. < link do ogłoszenia >

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności