Skocz do zawartości

Propozycje słów od Google Keywords Tool

michalk

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam pewien problem z dobraniem słów do wyceny. Wcześniej kiedy klient nie wiedział jakie chce frazy sugerowałem mu te które podrzucał adwords.google.pl/select/KeywordToolExternal. Wpisywałem "stomatolog Poznań" i skrypt pokazywał mi propozycje + ilość wyszukań. Teraz pokazuje propozycje, ale ilość wyszukań niestety już nie ujawnia. Czy da się sprawdzić teraz jakoś sensownie czy lepsza jest fraza stomatolog poznań czy dentysta poznań i ile mają wyszukań? To jest oczywiście przykład, ale bez tego narzędzie czuje się trochę jak bez ręki.

Nowy Keyword Tool nie chciał mi ostatnio pokazać danych nawet dla pojedynczych słów takich jak "nieruchomości". Wiele osób narzeka na to, co w tej chwili można zobaczyć w propozycjach, ale brak danych dla wpisanych słów to już przesada :/ Pełne dane widoczne są tylko dla fraz, na które składa się wpisane słowo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności