Skocz do zawartości

Spam na amerykańskim poziomie :)

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Właśnie dostałem :)

My Dear

My name is Thom and I contact you for an urgent business assignment, I worked at a Finance Company and we had a German man who died years back but entrusted a large sum of money to our care for investment purpose, its been more than 10 years since his death and his money a big sum is sitting in the bank and no one is coming for the claim, as the principal officer of the company I have concluded arrangement to move this money to your country through your help, I decided to contact only you after searching for a reliable partner from your country who could stand as the family heir to assist me in claiming this money from the bank.

I have concluded all arrangement to make this happen, and its going to be legitimate and legal., all I need from you is honest and trust please.

I will give all information about the proposed business and my self when I receive your reply and after you indicate you are ready to work with me.

With Regards

Thomas

• 4 tygodnie później...

To ja tez coś dorzucę;):

Drodzy w Chrystusie

Bóg z tobą jak czytać i odpowiadać na tę wiadomość. proszę ja jestem umiera 65 lat wdowa, bez dziecka. Obecnie jestem zarejestrowana w jednym szpitalu prywatnym tutaj na Wybrzeżu Kości Słoniowej, a wkrótce zostanie poddany poważnych operacji serca i zawsze mam ten sen, że nie przetrwa z operacji.

ze względu na fakt, nie jestem origine tego kraju (Wybrzeże Kości Słoniowej), ale mój mąż jest, i postanowił darować $ 1.550.000.00 jeden milion pięćset pięćdziesiąt tysięcy dolarów amerykańskich, że zdeponowane na mnie uwagę suspence z jeden bank komercyjny tutaj przed śmiercią dla osób niepełnosprawnych, bezdomnych, dzieci, pacjentów zakażonych wirusem HIV i kościołów można w każdej dziedzinie w swoim kraju.

proszę mi pomóc i realizacji tego zadania. to jest moje ostatnie życzenie na ziemi do oddawania funduszu na rzecz najbardziej potrzebujących Zanim podejmie działania. I nie chcą zrezygnować z funduszu w banku, który widzę jako grzech wobec Boga, wiedząc, że jest wiele osób się tam, że potrzebuje pomocy finansowej. Wiem, że ten komunikat przyjdzie do Ciebie zaskoczeniem. ale nic nie jest niemożliwe w obliczu Boga wszechmogącego.

proszę dać mi znać swojej decyzji w trybie pilnym.

My name is MRS BETTY OWEN FRANCOISE. Mój kraj jest origine: KANADA. i ożenił się późno MR Phillippe Françoise, IVOIRIAN nich zmarł w roku 2002 w czasie kryzysu politycznego tutaj na Wybrzeżu Kości Słoniowej.

czekając na pilną odpowiedź.

Bóg z tobą.

Twoja siostra w Chrystusie

Pani BETTY OWEN FRANCOISE

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności