Skocz do zawartości

Niestandardowe reklamy AdSense

rammiro

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Ktoś mi powie w jaki sposób mogę na swoją stronę wrzucić tak wyglądające reklamy?

reklamyadsense.png

Myślę że miałbym 2-3 razy większa klikalność gdyby właśnie tak wyglądały, a nie standardowo.

Trzeba to jakoś specjalnie załatwiać, są równi i równiejsi czy jak?

Reklamy ze screena pochodzą ze stron Gazeta.pl i Onet.pl

Pozdrawiam ;)

Ja ciekawy jestem ile trzeba mieć wyświetleń/klików/zarobków aby mieć takie możliwości :)

W firmie w której jeszcze niedawno pracowałem 100k uu dziennie nie wystarczyło, żeby podjąć współpracę z google na specjalnych warunkach.

Może dlatego, ze zarząd dopiero planował wprowadzić reklamy zewnętrzne w serwisie i witryna jeszcze nie współpracowała z adsense.

• 2 tygodnie później...
Nie wiem czy jest tu na forum choć jedna osoba, która ma takie konto premium.

Pewnie Tacy już po forach nie chodzą :D

Gdzieś tu na forum czytałem że, żeby ubiegać się o konto premium trzeba mieć co najmniej 6mln UU miesięcznie. Choć pewny nie jestem czy dobrze pamiętam. Trzeba forum dobrze przewertować :D

• 2 tygodnie później...

Jeśli chodzi o te reklamy to widzialem portale które na moje oko przynoszą nie więcej jak 500 euro na mc. Najwazniejsze co myśle że im się dostało takie reklamy to doskonały target na który trafia reklama. I oczywiście target branżowy... Nie jakieś filmy czy rozrywki tylko usługi

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

... I oczywiście target branżowy... Nie jakieś filmy czy rozrywki tylko usługi

Szczególnie po screenie w pierwszym poście i reklamach jakie się tam pojawiły widać "branżowość" tych stron...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności