Skocz do zawartości

WordPress - publikacja wpisów - zabezpieczenie + wtyczka?

Tom:-)

Rekomendowane odpowiedzi

Nie instalowałem jeszcze WP 3.0.1 więc nie mam w niego wglądu. Czy jak postawię sam WP 3.0.1 to będzie tam opcja że zanim artykuł zostanie upubliczniony zostanie najpierw sprawdzony przez administratora? Jeśli nie ma takiej opcji to proszę o nazwę wtyczki. Na razie przygotowuję się i zbieram potrzebne skrypty do instalacji katalogów

Możesz również ustawić tak, że dodawanie jest możliwe bez rejestracji, co zachęca do dodania wpisu. Wówczas możesz ustawić edytor Tiny MCE i wyłączyć możliwość dodawania linków, a także dodać reCaptcha.

Podobne rozwiązanie mam u siebie ( mój katalog ), z tym, że u mnie nie ma reCaptcha. Na razie nie jest potrzebne

PS. Nie obejdzie się bez wtyczki PHP Execute :P

Pozycjonowanie Częstochowa - bezpieczne pozycjonowanie stron Częstochowa

Impulsik.pl - darmowy, moderowany precel

Katalog firm Częstochowa - katalog tylko dla Częstochowskich stron i firm ( ewentualnie okolice czyli śląsk )

• 1 rok później...
Możesz również ustawić tak, że dodawanie jest możliwe bez rejestracji, co zachęca do dodania wpisu. Wówczas możesz ustawić edytor Tiny MCE i wyłączyć możliwość dodawania linków, a także dodać reCaptcha.

Podobne rozwiązanie mam u siebie ( mój katalog ), z tym, że u mnie nie ma reCaptcha. Na razie nie jest potrzebne

PS. Nie obejdzie się bez wtyczki PHP Execute :)

mam pytanie co do tego.

Czy jeżeli ktoś coś tam napisze to od razu masz to w formie posta czy to jest zwykły formularz kontaktowy i leci to na pocztę ? jeżeli nie leci na pocztę proszę jeżeli to nie tajmenica o podanie wtyczki która umożliwia pisanie prosto ze strony pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności