Skocz do zawartości

adres na czeku

vioka

Rekomendowane odpowiedzi

No jak to zalezy od banku?

Adres taki jak w dowodzie :)

Wyobrazasz sobie ze ktos kto mieszka w miescie X pod adresem YYYY przynosci czek na to samo nazwisko ale z innym adresem do realizacji? Czek imienny?

Jesli nie masz potwierdzenia o tymczasowym zameldowaniu pod tym adresem gdzie przebywasz i jestli na ten adres czek ci z google przyjdzie to ... beda problemy.

Czy ktoś mógłby powiedziec, jak to faktycznie jest? Bo jako adres podałem w google adres korespondencyjny. Nie mam go w dowodzie.

Wprawdzie jeszcze nie miałem zadnych czeków, ale PIN już mam wygenerowany. I nie wiem jak to teraz zrobić. Czy mam jednak zmieniac na adres zameldowania?

Ten adres zameldowania dodatkowo jest mało wiarygodny i moge miec powazne problemy z otrzymaniem przesyłki

Sam mam inny adres do wysyłki czeku, a inny na dowodzie. I z realizacją czeków nie było do tej pory problemów.

pozdrawiam.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

Sam mam inny adres do wysyłki czeku, a inny na dowodzie. I z realizacją czeków nie było do tej pory problemów.

pozdrawiam.

98340[/snapback]

Powinno to być sprawdzane przez bank, "powinno" a nie zawsze jest, mi np. na ostatnich wyborach dowodu nie sprawdzali a powinni. :rotfl:

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

• 3 tygodnie później...

Mam wpisany adres korespondencyjny w koncie - inny od adresu zameldowania. Co więcej w pierwszej linnii adresu mam nazwę firmy. Choć odbiorcą płatnosci jest osoba prywatna - to nazwe irmy dodaje, bo wolę gdy listonosz przynosi mi do pracy przesyłki.

Nie ptrzymałem jeszcze zadnego czeku i jeszcze pewnie to potrwa - ale wolę wiedzieć na już - czy mogę mieć poważne problemy z realizacją płatności?

Czy w przypadku zmianu adresu w google, system wysyła na nowo PIN?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności