Skocz do zawartości

Pomocy! :(

ventrilo-speak

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Potrzebuje pomocy w wypozycjonowaniu mojej strony (www.ventrilo-speak.com)

Chcialbym zeby po wpisaniu w google frazy "Ventrilo 3.0.8" na jednym z pierwszych linkow byla moja strona *(mysle ze niejest to trudne poniewaz gdy to wpisujemy jest Około 4,000 wyników (0,09 s)

Probuje juz z 6 h to zrobic wedlug poradnikow i nic :P

Staram sie ale moja praca wychodzi na marne

Niechialem tego robic i pisac "PLIX ZROBCIE MI" itd. ale niemoge poradzic sobie sam ;)

Wiec jak by byl ktos tak mily prosze o pomoc

Moze na gg 7053873 jakies porady albo cos ;)

Czekam

masakra...

Probuje juz z 6 h to zrobic wedlug poradnikow i nic

sprzedaj ten poradnik "jak wypozycjonować swoją stronę w 6h" i zarób miliony ;)

poczytaj najpierw i miej duuuużo cierpliwości: tu nic nie dzieje się w 6h

:D miło przeczytać taką radosną twórczość z rana: od razu kawa lepiej wchodzi (pod warunkiem, że ktoś - jak ja przed chwilą - nie opluje ze śmiechu kawą monitora)

dymna.jpg

oczywiście że jest szansa na bycie w 3godz w top 10 a może w top 3. Zarejestruj sobie domene ventrilo308.pl, zaindeksuj szybko pewnym trikiem i top 10 gwarantowane. Nie wprowadzajcie kolegi w błąd.

Mistrzu, w Twoim własnym wątku pokazałem Ci, że to jest bzdurą i próbujesz tu mamić jeszcze większych lamerów niż Ty...

dymna.jpg

Według mnie też domena ma wpływ na pozycjonowanie gdy w jej nazwie jest słowo na które pozycjonujemy, jakiś czas temu kupowałem jeszcze strony zapleczowe i na 5 wszystkie były wyżej ze słowem pozycjonowanym od pozostałych 5. Linkowane szybciej wchodzą w wyniki, ale to moje obserwacje i każdy może sam potestować i zobaczyć.

Bracie, nikt nie mówi, że nie ma w ogóle wpływu... ale ten wpływ jest minimalny w stosunku do innych wskaźników.

a Ty cxee poczytaj, co mówi na ten temat guglarz, a nawet Matt C., a później "ucz" innych...

prawda jest taka, że ja dałem przykłady w Twoim poście, a Ty? - wyłącznie swoje "mądre" wypowiedzi.

temat jest wałkowany od kiedy jest to forum

słowo klucz ma oczywiście znaczenie... w naturalnym linkowaniu (słyszałeś, Kolego, o czymś takim?), znacznik .pl natomiast sugeruje botom geolokalizację bardziej niż same zapisy w kodzie, co wcale nie znaczy, że strona z .de nie może być na pierwszym miejscu w serpach na google .pl :

i w tym miejscu odsyłam Cię do testu Marcina

"pozycjonowanie na hasło pozycjonowanie" (mam nadzieję, że umiesz użyć wyszukiwarki).

wielokrotnie Ci mówiłem, że - jeśli miałbyś rację - domena pozycjonowanie.pl pokazywałaby się w serpach na hasło pozycjonowanie na pierwszym miejscu

a potrafisz ją znaleźć?

przemyśl to najpierw, zanim znów będziesz jakiegoś młokosa wprowadzał w błąd

dymna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności