Skocz do zawartości

Pomocy! :(

ventrilo-speak

Rekomendowane odpowiedzi

widzisz, co napisałeś "młodszemu"? : bzdurę

a - jak sam napisałeś - prawda boli, kiedy się komuś bzdurę wytknie...

nie ma lepszego przykładu, niż test IT, żeby pokazać jak daleko jesteś od prawdy

a to, że potrafisz powiedzieć YES, nie znaczy, że biegle władasz językiem angielskim...

dymna.jpg

widzisz, co napisałeś "młodszemu"? : bzdurę

a - jak sam napisałeś - prawda boli, kiedy się komuś bzdurę wytknie...

nie ma lepszego przykładu, niż test IT, żeby pokazać jak daleko jesteś od prawdy

Początkujący wyjasnij mi czemu na pewne frazy jestem w top 10 po krótkim czasie, posiadając domene .pl ze słowem kluczowym.

A dlaczego na podobne pod względem trudności frazy nie posiadając domeny ze słowem kluczowym jestem w top 100 ?

i teraz odpowiedz czy posiadając domene ventrilo308.pl kolega nie jest w stanie po kilku dniach max być w top 10.

P.S testy robiłem około 7-10 razy

porównaj:

i teraz odpowiedz czy posiadając domene ventrilo308.pl kolega nie jest w stanie po kilku dniach max być w top 10.
Probuje juz z 6 h to zrobic wedlug poradnikow i nic
oczywiście że jest szansa na bycie w 3godz w top 10 a może w top 3. Zarejestruj sobie domene ventrilo308.pl, zaindeksuj szybko pewnym trikiem i top 10 gwarantowane. Nie wprowadzajcie kolegi w błąd.

edit: a odpowiadając na Twoje trudne pytanie:

przy dobrej optymalizacji mam każdą domenę w TOP1 po kilku dniach na frazę ta_domena bez żadnego dodatkowego działania

jak chcesz coś testować i udowadniać, że masz rację, to należy to robić na trudnych frazach

powodzenia

dymna.jpg

porównaj:
Probuje juz z 6 h to zrobic wedlug poradnikow i nic
oczywiście że jest szansa na bycie w 3godz w top 10 a może w top 3. Zarejestruj sobie domene ventrilo308.pl, zaindeksuj szybko pewnym trikiem i top 10 gwarantowane. Nie wprowadzajcie kolegi w błąd.

edit: a odpowiadając na Twoje trudne pytanie:

przy dobrej optymalizacji mam każdą domenę w TOP1 po kilku dniach na frazę ta_domena bez żadnego dodatkowego działania

jak chcesz coś testować i udowadniać, że masz rację, to należy to robić na trudnych frazach

powodzenia

jak zwykle odpowiedź bez argumentów, słuchaj jeżeli jest Ci ciężko rozumieć moje posty to nie pisz lepiej. piszę tutaj o tym że kolega zadający pytanie, chcę być szybko w top 10, więc mu odpowiedziałem jak to zrobić, i basta. koniec z tą jałową dyskusją. życzę Ci powodzenia w dalszym pozycjonowaniu

Poczatkujący masz zdrowie by się użerać

jemu i tak nic nie pomoże, ale może jakiś młodzian kiedyś dołączy na PiO do tych co rozumieją dzięki tym postom... taką mam misję :)

a dla Mistrza cxee:

Read_Before_You_Comment.gif

dymna.jpg

Widze, ze wszyscy tutaj na Ciebie najezdzaja i nikt Ci nie chce pomoc :(

Ja Ci napisze jak sie wypozycjonowac na to 'Ventrilo 3.0.8' w 6h :) Metoda na 100% działa. Musisz utworzyc konto na Google.pl. Pozniej zaloguj sie na to konto i wpisz w wyszukiwarce 'Ventrilo 3.0.8'. Sprawdz teraz w prawym gornym rogu wyszukiwarki obok swojego adresu mail, powinien byc napis 'Historia Online'. Musisz tam wejsc i sie upewnic, ze historia jest wlaczona.

Teraz wchodzisz na google.pl i wpisujesz 'Ventrilo 3.0.8' i szukasz w wynikach swojej strony, jak ja znajdziesz to ja odwiedzasz. Wazne, zebys nie wchodzil na inne strony wyszukane przez Google. W ten sposob pozycjonujesz swoja stronke :) Powtorz to kilka razy na godzine i po kilku godzinach zobaczysz, ze po wpisaniu 'Ventrilo 3.0.8' Twoja strona bedzie pierwsza :P

Mozesz jeszcze, zeby poprawic jej ranking zastosowac technike Black Hat SEO (jest to troche ryzykowne, ale rezultaty sa blyskawiczne). W tym celu podobnie jak w powyzszej metodzie wpisujesz 'Ventrilo 3.0.8' i szukasz swojej strony w wynikach. Jak ja odnajdziesz to przy jej linku jest taka mala gwiazdka (niebieskie obramowanie, biale tlo). Mozesz ja kilknac i wtedy zamieni sie w zolta. Dzieki tej metodzie od razu wskoczysz na pierwsze miesjce, ale tak jak mowilem jest to typowe Black Hat SEO i Google moze Cie zbanowac, wiec robisz to na wlasna odpowiedzialnosc :)

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Pomału forum zamienia się w kabaret a moje króliki leżą na plecach i rechotają jak trza.

Kolega chce sobie wypozycjonować stronę w 6 h - i czego się nabijacie?, tak ma widać napisane w poradniku, czy to jego wina, że kupił nie ten co trzeba. A dla powagi tego tematu zapraszam do przeczytania książki wymienionej po prawej stronie na forum - Pozycjonowanie i optymaizacja stron www - i spędzone przy niej 6 h da o wiele więcej informacji niż czytanie tego tematu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności