Skocz do zawartości

NOWA dodawarka do katalogów WebMini

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisałem prostą dodawarkę do katalogów opartych na skrypcie webMini. Cechy:

- dodaje artykuły do katalogów WebMini v2 i v3

- automatycznie łamie 'captche' nie tylko domyślnych zapytań

- zapisuje raport do pliku txt w postaci adresów opublikowanych wpisów

- obsługuje synonimy

- aby katalogować więcej stron/opisów/tytułów wystarczy skopiować skrypt do kolejnego katalogu

- kod otwarty

- galimatias w kodzie

- skuteczność 90%

- domyślnie skrypt ustawiony jest na 1 wpis na 4,5 sekundy - jest to bezpieczna wartość (można tempo łatwo podkręcić)

- baza 1400 katalogów WebMini - strony indeksowane (zbierane z Google) - w przygotowaniu kolejne

- dodawarka jest tania

W przygotowaniu obsługa wielu projektów.

Jest to świetne narzędzie dla tych, którzy nie mają wielu stron do katalogowania na dzień.

LICENCJA na jednego użytkownika. Każdy może sobie przerabiać kod do woli, jeśli się połapie ) Jednak skrypciku nie można udostępniać innym ani go odsprzedawać (nawet w zmodyfikowanej formie). Skrypt może służyć tylko jednej osobie. Sprzedawany jest tylko tu na PiO.

Wymagania:

PHP, przeglądarka internetowa

Cena 40 zł przy wpłacie na konto

Cena 35 zł przy wpłacie paypal

(licencja dożywotnia na jedną osobę, WSZELKIE AKTUALIZACJE BĘDĄ BEZPŁATNE (w tym baza katalogów), wysyłane na maila).

Skrypt wysyłam mailem.

Zapytania proszę kierować na adres eukaonly@o2.pl

• Odpowiedzi 336
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Musiałem zmniejszyć częstość odświeżania, bo kilka osób weszło na stronkę i nie zdążył odświeżać wyników dodawania, czego wynikiem była mała skuteczność.

Bardzo dobre narzędzie dla osób, które - tak jak ja pozycjonują zaledwie kilka własnych stron i nie potrzebują przy tym skomplikowanych funkcjonalności. Skuteczność po aktualizacji bazy bardzo wysoka, chyba nawet odrobinę przekracza 90% podane przez autora. Poza tym cena samego skryptu niesamowicie wręcz niska.

Ok, dorobiłem synonimy do opisów, dorzucę jeszcze do tytułów. Pod wieczór podeślę wszystkim aktualizację. Powiększy się też baza katalogów o minimum 500 katalogów.

AKTUALIZACJA

- akutalzacja bazy katalogów indeksowanych w Google i jednocześnie obsługiwanych przez dodawarkę: 1803 katalogów

- dodanie do tytułów i opisów synonimów bez zagnieżdżania typu: W zdaniu znajdują się {dwa|trzy} synonimy, może być ich bez ograniczeń

- poprawka, dzięki której dodawanie nie zaczyna się od nowa

- wprowadzene możliwości definiowania niestandardowych pytań i odpowiedzi na te pytania

Emaile z aktualizacją zostały wysłane do wszystkich.

Czegoś tu nie rozumiem - mam adres katalogu WebMini do którego został dodany opis tego narzędzia Dodawarki:

webkat.bick.com.pl/a/Tania-dodawarka,40993

Proszę mi znaleźć jaki jest pozytywny aspekt tego że strona została dodana do tego katalogu. A chodzi mi o link do tej Dodawarki z katalogu. Brak????

praca, darmowe dokumenty - listy motywacyjne

ogłoszenia - praca oferty

oszczędzasz na lokacie - najlepsze lokaty

@lorenc wpis zostal dodany jako art, a przy tym dodawaniu trzeba linki dawac w opisie - nie widziałem dodawarki, więc nie wiem, czy można ustawic sobie rodzaj dodania na: zwykły wpis/art :D

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności