Skocz do zawartości

NOWA dodawarka do katalogów WebMini

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 336
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jeśli masz DA, to szukaj pod domeną opcji cronjobs albo zadania cron

A jeśli nie, to najlepiej zapytać na hostingu.

Tak, zostanie to poprawione, bo linki się niestety sypią, gdy są z cudzysłowem. Proszę teraz nie używać znaków "" w linkach :D

Pytanie techniczne: jak optymalnie ustawić crona, tzn. co ile czasu plik powinien być wywoływany? Powiedzmy, że chcę dodać 10 projektów "od kopa". Ew. co ile ustawić odświeżanie pliku, zakładając, że z crona nie korzystamy? Z góry dzięki za odpowiedź :tancze:.

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

Ok, poradziłem sobie z wbudowaną opcją w Operze "odświeżaj co". Dodałem jeden projekt, wybieram teraz z listy drugi i daję ponownie na ręczne dodawanie. Niestety dodawarka próbuje dodać ten już zrobiony informując, że na dzisiaj już koniec. Jak w takim razie dodać kolejny?

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności