Skocz do zawartości

NOWA dodawarka do katalogów WebMini

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

AKTUALIZACJA

DonKAT 2.0

Najważniejsze zmiany:

- obsługa easydir (tylko te z matematyczną weryfikacją)

- export raportu do formatu SB PINGER (darmowy program do pingowania https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...owtopic=104746)

- USPRAWNIENIE DZIAŁANIA

- zakodowane źródło

- dodatkowy raport z nieudanych dodań

- obsługa proxy (darmowy program do zbierania proxy)

- odświeżona baza katalogów:

WebMini 1945

EasyDir 363

Nowa cena 50 zł netto.

Aktualizacja darmowa poszła za 5 minut na email.

Aktualizacja już poszła. Jeśli ktoś nie otrzymał proszę o kontakt email (pierwszy post).

• Odpowiedzi 336
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

AKTUALIZACJA DonKAT 2.1

1. Zagnieżdżone synonimy.

2. Teraz każdy wpis losowany jest osobno, a nie tak jak wcześniej po 25 wpisów (dwoje użytkowników zauważyło ten błąd, dziękuję za zgłoszenia).

Aktualizacja poszła za 5 minut :)

Jeśli ktoś nie otrzymał, proszę o kontakt.

Wszystkich posiadaczy licencji DonPrecel informuję, że prace trwają pełną parą. Lada dzień będzie dostępna aktualizacja.

myślałem że po zakupie omniada, don kat pujdzie do szuflady, okazało się jednak że to doskonałe narzędzie do podlinkowania wpisów w celu ich indeksacji! bez takiego wsparcia byłoby im ciężko zaskoczyć w google:) dobry produkt, godny polecenia

---------------------------------
https://jakas_firma

Cieszy mnie to, że się Wam podoba :)

Jest jeszcze kilka niedoróbek, które zostaną na dniach poprawione.

Teraz jeszcze kończę aktualizację DonPrecla, a jak skończę będzie troszkę czasu na DonKata. I tu mam do Was prośbę: jak macie jakieś przyziemnie życzenia związane z dodawarką, to piszcie :)

edit. na uwadze mam obsługę wielu baz

Witam, jest jeden problem z dodawarką, wyczerpuje bardzo szybko limit procesora, przy dość dobrym hostingu.

? ABORT: PHP cpu time limit exceeded in preg_replace_callback() called at [/submiter/opisy.php(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code:137], in eval() called at [/submiter/opisy.php(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code:1], in eval() called at [/submiter/opisy.php(1) : eval()'d code:1], in eval() called at [/submiter/opisy.php:1], in include() called at [/submiter/wm.php(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code:69], in eval() called at [/submiter/wm.php(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code:1], in eval() called at [/submiter/wm.php(1) : eval()'d code:1], in eval() called at [/submiter/wm.php:1]

Jest aktualizacja i rozwiązanie problemów z obciążeniem i brakiem dodań.

Podsesłałem aktualizację z instrukcję aktualizacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności