Skocz do zawartości

NOWA dodawarka do katalogów WebMini

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 336
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Sprawdź teraz ;) Pisałem z wyprzedzeniem ;)

W aktualizacji:

- poprawiony błąd kodowania exportu do SB PINGERA

- poprawiony błąd, przez który exportowało tylko webmini

- poprawiony błąd związany z obciążeniem

- dodana opcja ustawienia ilości dodań na minutę (ważne przy słabszych serwerach badź przy bardziej czujnych adminach)

- i jeszcze kilka innych rzeczy o których teraz nie mogę sobie przypomnieć

Nie chciało mi się czytać całego tematu ale wnioskuję że za 50zł jest dostępna dodawarka do webminiaczy oraz easydirów i mam tylko jedno pytanko czy wystawiasz faktury VAT na zakup tej dodawarki?

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

Oczywiście wystawiam FV.

W skrócie: narzędzie dodaje do WebMini i EasyDir z weryfikacją matematyczną.

Oczywiście wystawiam FV, cena podana jest netto.

W skrócie: narzędzie dodaje do WebMini i EasyDir z weryfikacją matematyczną.

Sam napis pojawia się w momencie, gdy niedomknięte są klamry synonimów w projekcie.

Właśnie to na niektórych serwerach może powodować przeciążenie.

Pomyślę nad jakimś zabezpieczeniem.

• 3 tygodnie później...

Mała aktualizacja:

- naprawienie problemów z proxy

- naprawienie problemów z automatycznym wyłączaniem projektów po ich skończeniu

Aktualizacja wysłana na email, jeśli ktoś nie dostał z góry przepraszam, proszę o informację.

• 2 tygodnie później...

Powiem krótko dodawarka do d....y.Korzystałem jakiś czas i było ok, potem nastąpiły aktualizacje po ich zainstalowaniu przestała działać.Ok zacząłem korzystać ze starej wersji dodawało, teraz znowu przestał działać stara wersja, po rozmowie z twórcą i sprawdzeniu przez niego instalacji (otrzymał hasła) stwierdził że trzeba zainstalować najnowszą wersję, ok zainstalowana i nadal nie dodaje.

Proponuję aby najpierw dopracować program i go dopiero sprzedawać, jest co prawda tani ale jeśli ja potrzebuję coś wrzucić do projektów a nie mogę pomimo że jestem pewny że mam dodawarkę to jest to o kant d...y rozbić.

Dodam że nie znam się nawet na instalacji tego typu programów na serwie, ale robił to doświadczony człowiek który stworzył sam wiele chwalonych programów więc proszę nie pisać ze coś źle zrobiłem.

To by było na tyle nikomu nie polecam tej dodawarki.

Działało i nadal działa. To, że nie potrafisz czegoś obsłużyć, nie znaczy że nie działa.

Sam pomyśl: stara wersja działała i nagle przestała. Błąd po stronie skryptu czy po Twojej stronie?

A czy po zainstalowaniu najnowszej wersji otrzymałem informację, że coś nie działa? Kilka osób miało problemy z uruchomieniem i zawsze byłem na zawołanie.

Widocznie Twój człowiek ma mniejsze doświadczenie niż pani sprzedająca ciuchy - uruchomiła bez problemu.

Podaj mi niezbędne dane, uruchomimy to razem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności