Skocz do zawartości

NOWA dodawarka do katalogów WebMini

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 336
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Przejechałem połowę zebranych webmini i dodało do 700, mam nadzieję że to ta gorsza połowa :D Dzisiaj będzie nowa baza z małą aktualizacją.

Dzięki MaxPan, po prostu przez chwilę z niej nie korzystałem i po przerwie wydawało mi się, że coś gorzej dodaje :D.

@okazwłoka

Czekam w takim razie na maila ;).

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

No to mamy aktualizację bazy webmini i małą aktualizację że tak powiem silniczka (skuteczność dodawania).

W bazie webmini 3081 katalogów.

Dotarło, sprawdzę zaraz jak działa :). No i przynajmniej nie trzeba się napocić przy aktualizacji :).

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

Tak jest :)

no i standardowo jeśli ktoś powinien otrzymać, a nie otrzymał - proszę o kontakt bez wulgaryzmów :)

Mam pytania

1 W bazie jest ponad 3k web mini katalogów, ale to katalogi sprawdzone, które działają i przyjmują wpisy?

2 Jakie skrypty jeszcze obsługuje dodawarka?

3 Czy można ustawić ilość wpisów na dzień?

4 Czy można stosować wyłącznie swoje bazy katalogów?

5 Czy skrypt wyciąga potem linki do wpisów?

RĘCZNE PROFILE - CO.UK oraz PL - Najlepsze linki w sieci !

Zapodałem skryp dzisiaj, lecz coś nie tak... Wszystko zgodnie opisem a po próbie dodawania wyskakuje błąd

"Sprawdź, czy długość opisu nie jest za krótka i czy został prawidłowo wprowadzony adres katalogowanej strony"

opis ma 489 znaków ze spacjami, pozamykane klamry, bawiłem się już ilością dodawania na minutę i nic.. jakieś pomysły ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności