Skocz do zawartości

NOWA dodawarka do katalogów WebMini

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 336
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie sprawdzałem ostatnio indeksacji, ale już najwyższy czas na aktualizację bazy. Postaram się do tygodnia zaktualizować bazę.

AKTUALIZACJA

Przed momentem wysłałem aktualizację skryptu, nie powinno być już problemów z zacinaniem projektów.

Jeśli ktoś nie otrzymał, a powinien - proszę o kontakt.

Właśnie pracuję nad nową dodawarką, będzie to połączenie DonKata i Precla + kilka nieobsługiwanych do tej pory skryptów. Upgrade dla posiadaczy zabawek napisanych przeze mnie będzie z pewnością opłacalny. Szczegóły wkrótce.

Przy najnowszym updacie nie miałem żadnych zgłoszeń o błędach. Sam też korzystam z dodawarki i też nie mam problemów.

• 2 tygodnie później...

Jaką macie obecnie skuteczność na podstawowej bazie? U mnie to wynosi mniej niż 10% (na ok. 3k webmini dodanych ok. 250).

Czy to baza jest już tak nieaktualna czy to wina serwera? Testuję na jupe.pl. Testowałem też na na iswift i było jeszcze gorzej (na dodatek przestawało dodawać po 2k katalogach). Może coś źle ustawiam? Opisy na ok. 250-300 znaków, dodawanie bez proxy (może dlatego?)

EDIT: A w raporcie widnieje, że nie dodało do 900 katalogów (chciałem ponownie przejechać te katalogi do których nie dodało)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności