Skocz do zawartości

NOWA dodawarka do katalogów WebMini

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 336
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

dokladnie :)

przy odpowiedniej modyfikacji skrypt moze dodawac nawet co sekunde bez restartu

zaproponowalem takze autorowi aby adresy katalogow w bazie byly bez koncowki prowadzacej do formularza dodania artykulu, a ta byla dopisywana w locie z kilku najpopularniejszych, gdyz w obecnej chwili skrypt nie radzi sobie z tymi niestandardowymi urlami

popatrzcie w raporty, wszedzie tam gdzie w linku do wpisu jest na koncu ",0" wpis tak naprawde nie istnieje, a jest w raporcie..

jednak poprzegladalem wyrywkowo te wpisy i modyfikacja o ktorej mowi zalatwila by sprawe, trzeba by tylko zebrac te najpowszechniejsze urle do formularza (mowie o tym, ze czesto zamiast ?mode=dodaj-art jest np dodaj-art lub dodaj-artykul)

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

Jest w ogóle, jeszcze jakiś sens dodawania do tych katalogów? Swoją drogą, autor tego narzędzia bardziej mógł się skupić, na innym skrypcie katalogu, bo do webmini, napisać dodawarke, to max 20-30min, dla dobrego programisty !!! W każdym bądź razie, życzę sukcesu z dodawarką, i oby była rozwijana, choć konkurencja jest daleko z przodu.

- baza 1133 katalogów WebMini - strony indeksowane (zbierane z Google) - w przygotowaniu kolejne

Baza chyba nieaktualna, bo część z subdomen w przykładowym raporcie nie jest w indeksie w ogóle...

Przykład katalog.telefony-nokia.com

ja mam zaindeksowany wpis w tym katalogu.. ale pewnie już niedługo, chyba bany poleciały w ciągu ostatnich kilkunastu godzin

Jest w ogóle, jeszcze jakiś sens dodawania do tych katalogów? Swoją drogą, autor tego narzędzia bardziej mógł się skupić, na innym skrypcie katalogu, bo do webmini, napisać dodawarke, to max 20-30min, dla dobrego programisty :) W każdym bądź razie, życzę sukcesu z dodawarką, i oby była rozwijana, choć konkurencja jest daleko z przodu.

tu masz racje, dobra dodawarke do SEOkatalogow ja kupiłem by :shout:

Dzięki za zainteresowanie skrypcikiem. Programista ze mnie żaden i wiem, że webmini to nie najlepszy skrypt katalogu :) Ale od czegoś trzeba było zacząć - traktuję to jako zabawę.

Skrypt dodaje wpisy jako artykuły. Baza w pokazowym skrypcie nie zupełnie przypadkowa. Jeśli chodzi o panel - nie ma sensu takiego dawać w przypadku możliwości katalogowania jednej strony. Jeśli pojawi się możliwość katalogowania kilku stron jednocześnie, to pomyślimy o panelu.

Zrobimy zapisywanie katalogów, do których nie dodało. @zoozool dzięki za rekomendacje :P

Też mi się marzyła dodawarka do seoków, ale poległem bardzo szybko :)

Za 2-3 dni (prawdopodobne w niedzielę) będzie kolejna aktualizacja (baza + kilka poprawek). Baza do niedzieli powinna być grubo +2000.

Ok, przygotuję panel, ale nie wiem czy uda mi się na niedzielę, ale do tygodnia na sto procent będzie.

jeszcze jeden pomysł aby skrypt nie dodawał jeśli opis ma mniej niż x znaków i nie ma synonimów, to tak celem ratowania ostatków webmini, czasami wpadam na taki syf, że udostępnienie kolejnego taniego narzędzia je pozabija..

Otwarty kod, więc każdy będzie mógł sobie zmienić :) Poza tym nie jest to skrypt, który negatywnie wpłynie na jakość webmini.

W niektórych dodanych katalogach pojawiają się takie kwiatki https://www.groby.internet24h.mazowsze.pl/a...log-stron,13021 przy czym opis jest ustawiony, wymieszany synonimami + link w treści. Proponuję to sprawdzić.

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

Jak mozesz wyślij mi na email plik opisy

Na pocieszenie napiszę, że już prawie panel do wprowadzania opisów mam gotowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności