Skocz do zawartości

NOWA dodawarka do katalogów WebMini

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 336
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

U mnie również jest taka sytuacja, że praktycznie przy ostatniej instalacji webMini raz dodało do kilku katalogów innym razem do około 50. Co jest nie tak z tym softem??? Wszystkie strony były dodane do softu jednego dnia.

Witam wszystkich, wróciłem.

Przpraszam za brak kontaktu, ostatnio miałem wiele spraw na głowie. Narobiły mi się teraz straszne zaległości - wtopa totalna. Proszę o 1-2 dni czasu. Jeśli są jakieś problemy proszę pisać, najlepiej tutaj.

Jeśli chodzi o błąd wypluwany w krasnalu w zaznaczonej linii nie ma curla, jest całkiem inna funkcja (filegetcontents). Proszę zaktualizować do najnowszej wersji (była wysłana na email) i spróbować wyłączyć proxy (jeśli jest włączone).

Pozdrawiam wszystkich i proszę o jeszcze chwilę cierpliwości.

Cześć, postanowiłem uruchomić skrypt na komputerze - mam krasnala zainstalowanego ale przy uruchomieniu pliku wm.php wywala błąd:

"Fatal error: Call to undefined function curl_init() in c:\usr\krasnal\www\Konto 1\wm.php(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 81" .

Próbował ktoś instalować tak?

AKTUALIZACJA. DonKat 2.5

- dużo, dużo mniejsze obciążenie serwera. Ładnie śmiga nawet na najtańszych seohostingach (nawet przy prędkości 25/minutę)

- zwiększona skuteczność

Jeśli ktoś nie dostał aktualizacji, proszę o kontakt.

PS. Teraz czas na aktualizację DonPrecel

Odpuść sobie krasnala :) Spróbuj z tym co ja robiłem, potrzebne pliki znajdziesz w instalowanym folderze tylko skopiujesz do Windy. Jak odpalam plik wm.php to zawsze dostaje tylko info że tekst za krótki a wcale tak nie jest :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności