Skocz do zawartości

NOWA dodawarka do katalogów WebMini

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 336
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Cron ustawiony ? Jeśli nie, to trzeba ustawić. Jeśli nie chcesz ustawiać crona, musisz ustawić automatyczne odświeżanie i nie zamykać okna.

Niestety nie ma takiej funkcjonalności. Jeśli klikniesz dodaj od nowa, to będzie próbował dodać do wszystkich z całej bazy.

Kupuj :) sama dodawarka działa świetnie ;) cały czas są poprawki do skryptu dzięki czemu wszystko jest tak jak trzeba (omijaj projekty osób, które porzucają swoje skrypty). Co do mocy webminiaczy to parę "blastów" wystarczy na wyciągnięcie fraz - sam linkowałem ostatnio zaplecze i frazy wchodziły do top10 :) - naturalnie nie mówię o frazach trudnych czy średnich ale i też takie frazy zaczyna się od webminiaczy :)

Moja dodawarka działa sobie powoli na group5, mam tam wrzuconych parę WordPressów i wszystko razem działa ok :) Zawsze hostingi dają okres testowy na tydzień czy dwa to możesz sobie za free sprawdzić ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności