Skocz do zawartości

NOWA dodawarka do katalogów WebMini

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 336
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Rozwój DonPrecla i DonKata się nie skończy - oczywiście nowych skryptów raczej nie ma się co spodziewać, bo te są w planie do dodawarki która będzie połączeniem DP i DK. W tym momencie jestem na etapie przenoszenia działania z plików tekstowych na bazę sql - będzie więcej możliwości i szybsze działanie no i mniejsze obciążenia serwera.

No tak przydała by się jakaś aktualizacja katów ;)

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Nestety jeśli chodzi o aktualizacje bazy można liczyć mniej więcej na taką samą częstość jak do tej pory.

Nowa dodawarka będzie dostępna pod koniec sierpnia (będzie też znacząca aktualizacja donkata i donprecla).

• 3 tygodnie później...

u mnie ostatnio tragedia, na żadnym hostingu nie chodzi dobrze, jak zacznie działać przypadkiem to doda do kilku, masakra, nei wiem czym to jest spowodowane ale mi sie odechciewa walki z tym skryptem, czekam na nowy, oby jak najszybciej

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

Witam

W ogóle nie pojawiają mi się raporty z dodawania do easydir? Jak to rozwiązać?

Jeżeli chodzi o skuteczność to na 2500 katalogów dodało do 700 jak wygląda to u Was?

Ostatnio odpaliłem ten skrypcik i niestety skuteczność miałem bardzo podobną.

Skuteczność zależna jest głównie od bazy katalogów. Po aktualizacji (jutro, najpóźniej środa) postaram się zebrać nową listę katalogów.

Jeśli chodzi o easydir proszę pamiętać, że dodaje tylko do tych z zabezpieczeniami math.

@okazwłoka dlaczego tylko math? Pracujesz nad obrazkami? Wydaje mi się, że włamywacz oferował, że może zrobić odczytywanie kodów z obrazków, kontaktowałeś się z nim?

Jeśli chodzi o powolne dodawanie, to spróbujcie w różnych godzinach odpalać skrypty. A jak zauważycie, że na danym katalogu skrypt się wiesza, to wyrzućcie katalog z listy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności