Skocz do zawartości

NOWA dodawarka do katalogów WebMini

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 336
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ravau Dzięki, mój błąd :)

Jak za tą cenę to skrypt sprawuje się bardzo dobrze, możesz pomyśleć o rozwoju, może rozszerzysz o katalogi omnipress? Do podlinkowania kilku stron narzędzie w sam raz.

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

Aktualizacja poszła na email do wszystkich :) (jeśli do kogoś nie dotarła proszę o przypomnienie się).

Aktualizacja:

- Prosty panel do wprowadzania danych. W tym momencie po wrzuceniu plików na serwer wszystko można zmieniać z poziomu przeglądarki

- Zapisywanie katalogów do których wpis się nie dodał

To chyba tyle z ważniejszych zmian.

Aktualizacja leci po site. Jak coś wymyślę na odsiewanie tk to będę przygotwywał dwie bazy.

Jeśli chodzi o omniPress pomyślimy o dodawarce, nie powinno być trudno. Ale będzie to raczej osobny projekt w podobnej cenie ze zniżką dla tych, którzy mają dodawarkę do webmini - ale to jeszcze czas pokaże :)

Poprawię to, niestety dzisiaj już wysiadam. Proszę unikać cudzysłowia w linkach i wszystko ładnie śmiga. Przepraszam za kłopot, poprawię to najpóźniej na jutro.

Ok, już poprawiłem błąd :)

Jeśli chodzi o kontrolkę przerzućcie sobie z pierwszej wersji jeśli możecie. Jak ktoś nie ma tego pliku proszę o info na email. Aktualizację zaraz powysyłam wraz z nową bazą danych.

@ExPloiT dzięki za ofertę. Wychodzę z założenia, że człowiek najwięcej się nauczy, jak sam dojdzie do rozwiązania problemów, które pojawią się po drodze.

Dzięki za listę, widze że jest połączona z naszą bazą. Przefiltruje ją, dodam jeszcze znalezione przeze mnie i może uzbiera się zadowalająca ilość :)

może i lista jest z taką końcówką /?mode=dodaj-art ale katalogi z listy mają końcówkę /dodaj i nie dodaje tak jak trzeba np. ten katalog https://gabinet-kosmetyczny.sklep24h.nysa.pl/dodaj

Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l

wlasnie tez zwracalem na to uwage, ale teraz doszedlem do wniosku, ze to nie ma znaczenia.. bo i tak aby dodac w kazdym kacie musi byc formularz pod adresem ?mode=dodaj-art

wpisz strone ktora chcesz dodac i pojawi Ci sie ?mode=dodaj-art

ale w takim razie z czego wynika to, ze nie dodaje to pewnych katalogow?

ps. czyszczenie pliku z raportem niedodanych nie dziala :)

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

Kilka godzin temu wysyłałem aktualną bazę katalów zaindeksowanych:

W bazie mamy prawie 3 000 katalogów webmini

Po przejechaniu całej bazy warto spróbować wykorzystać nieudane dodania (tu zrobię jakiś przycisk uruchamiający ponowne dodawanie nieudanych).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności