Skocz do zawartości

NOWA dodawarka do katalogów WebMini

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 336
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Sprawdzanie site min.15 -> bardzo fajnie by było :) Może w wolnej chwili napiszę taki skrypcik do sprawdzania, ale na ten czas nie ma na to szans.

Dzisiaj puściłem dodawarkę i na 2856 katalogów dodało mi 2164 wpisów, czyli osiągnąłem skuteczność 76% (dodaje 3 na 4).

PODSUMOWANIE MOŻLIWOŚCI DODAWARKI:

- dodaje artykuły do katalogów WebMini v2 i v3

- automatycznie "łamie" 'captche'

- zapisuje raport do pliku txt w postaci adresów opublikowanych wpisów, do osobnego pliku zapisuje niedodane

- kataloguje stronę z max 10 opisami z synonimami typu {syn1|syn2|syn3}

- aby katalogować więcej stron wystarczy skopiować skrypt do kolejnego katalogu

- kod otwarty

- galimatias w kodzie

- domyślnie skrypt ustawiony jest na 1 wpis na 4,5 sekundy - jest to bezpieczna wartość (można tempo łatwo podkręcić)

- baza prawie 3000 katalogów WebMini - strony indeksowane (zbierane z Google) - w przygotowaniu kolejne

- skuteczność 76%

- łatwe zarządzanie z panelu

- dodawarka jest tania

NOWE CENY obowiązują od 26 X 2010:

Cena 40 zł przy wpłacie na konto

Cena 35 zł przy wpłacie paypal

(licencja dożywotnia na jedną osobę, WSZELKIE AKTUALIZACJE BĘDĄ BEZPŁATNE, wysyłane na maila).

Skrypt wysyłam mailem.

Zapytania proszę kierować na adres eukaonly@o2.pl

A mi brakuje funkcji "STOP" gdy już doda do wszystkich katalogów to dodawarka powinna się zatrzymać (obecnie mam wrażenie że pobiera puste rekordy z pliku).

Ogólnie uważam że dodawarka jest warta polecenia ;)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

A mi brakuje funkcji "STOP" gdy już doda do wszystkich katalogów to dodawarka powinna się zatrzymać (obecnie mam wrażenie że pobiera puste rekordy z pliku).

Ogólnie uważam że dodawarka jest warta polecenia ;)

brakuje funkcji stop dodawania dalej, jeśli doda do wszystkich wink.gif

Numer katalogu: 3537

i jedzie dalej

Zostanie dopisane smile.gif

Był też błąd przy wprowadzaniu znaków enter - już poprawiony.

sygnaturka.png

Koniecznie trzeba coś zrobić z bazą, znowu jest pełno zbanowanych.

Generalnie to nie problem tam dodać, ale już problem jeśli chcemy podlinkować/pingować wszystkie wpisy - sporo wówczas tracimy mocy na działania dla wpisów w zbanowanych katalogach.

Ay, caramba!

Już jest skanowana baza - do godziny prześlę wyczyszczoną ze zbanowanych.

>> już baza wysłana. Są same indeksowane przez Google. Dodatkowo wyczyściłem bazę z domen .tk - zostało 1400.

>> STOP po przejechaniu całej listy zrobiony

edit2.

>> Baza katalogów powiększona o 83.

Dobra rada: dopisz brakujące funkcję, popraw błędy, przetestuj czy wszystko działa a potem wysyłaj poprawki, szczerze mówiąc to ja już się pogubiłem w tych aktualizacjach, dosyłaniach plików itd. Możesz też wprowadzić numerowanie wersji skryptu. Nie warto co kilka dnia podsyłać po jednej poprawce bo robi się straszny bajzel, poczekaj 1-2 tygodnie i wtedy wyślij większą poprawkę :)

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

Dobrze, dostosuję się. Niektóre poprawki wymagały szybkiej interwencji, stąd był taki zamęt.

Od tej pory będę podsyłał całą paczkę oprócz jednego pliku kontrolka.php, który dla każdej osoby jest inny.

Id callback będzie wywalone z raportów w następnej aktualizacji.

Ogólnie muszę polecić dodawarkę, używam prawie od powstania i uważam to za dobrą alternatywę np dla pozycjo.net, głównie dlatego, że wyjdzie taniej, a efekt ten sam. Widać pierwsze efekty w postaci backlinków

W godzinę można całą bazę przerobić - 1480 katalogów

fajnie by było jakby powstał np moduł do easydir, otwarty mini i qlweb :)

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności